Cinayet Oyunu - Isabel Allende

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Cinayet Oyunu - Isabel Allende, konusunda bu İçerik Cinayet Oyunu - Isabel Allende hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Cinayet Oyunu - Isabel Allende paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Cinayet Oyunu Kitap Özet - Isabel Allende Kitapları - Cinayet Oyunu Kitap Tanıtım
- Cinayet Oyunu Kitap Fiyatı - Cinayet Oyunu Ön Okuma

Kitap detayı

Yeniden ağzını bağlamak zorundayım. Dinlenmeye çalış, ben bu gece dönerim; çünkü öyle her saat girip çıkamam.
İnanmayacaksın ama dışarıda sabah vakti. Bu odanın duvarlarında acayip bir malzemeden yapılmış perdeler var,
siyah muşamba ya da kauçuklu branda bezinden ağır bir şey ama az çok esnek, su geçirmiyor, bu yüzden sana hep
geceymiş gibi geliyor. San Francisco'da işlenen bir dizi cinayet, bu cinayetleri çözmek için bilgisayarları
başında hafiyeliğe soyunan, dünyanın dört bir yanından bir grup oyuncu… ve oyunculardan birinin annesinin
kaçırılmasıyla tetiklenen esrarlı bir kovalamaca. Isabel Allende'nin alışılmış tarzının dışına çıkarak
polisiyeye göz kırptığı ve her zamanki gibi titizlikle dokuduğu Cinayet Oyunu'nu soluk soluğa okuyacaksınız.
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/SpigQVm.jpg

Sayfa Sayısı: 512
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları

Cinayet Oyunu - Isabel Allende yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Cinayet Oyunu - Isabel Allende ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri