Chedjou: Fenerbahçe değil, Benfica...

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Chedjou: Fenerbahçe değil, Benfica..., konusunda bu İçerik Chedjou: Fenerbahçe değil, Benfica... hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Chedjou: Fenerbahçe değil, Benfica... paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Süper Lig'de dört maçlık galibiyet serisi yakalayan Galatasaray, rotasını Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba günü oynayacağı Benfica sınavına çevirdi. Başkent ekibi karşısında bir gol bir asistlik performans sergileyen Aurelien Chedjou, iddialı konuştu. Kamerunlu yıldız, “Sırada Benfica'yı yenmek var. Fenerbahçe derbisini daha sonra düşünürüz.” dedi.

Süper Lig'de üç hafta aradan sonra tekrar 4 gol atma başarısı gösteren Galatasaray'da yüzler gülüyor. Gençlerbirliği'ni önceki gün sahasında 4-1 yenen Sarı-Kırmızılılar, dört maç üst üste kazanmanın da sevincini yaşıyor. Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba günü Benfica, ligde de pazar günü Fenerbahçe ile karşılaşacak Cim Bom, zorlu sınavlar öncesi morallendi.

Başkent ekibi karşısında 1 gol 1 asistle oynayan Aurelien Chedjou, Devler Ligi'ndeki Benfica sınavını düşünmeye başladıklarını söyledi. Fenerbahçe'yi daha sonra düşüneceklerini, sıranın Benfica'da olduğunu söyleyen Kamerunlu yıldız, “Bana şimdilik Fenerbahçe ile ilgili sorular sormayın. Ben Benfica'yı düşünmeye başladım. Atletico Madrid'i 2-1 yenen bir takımdan bahsediyoruz. İşimiz kolay değil. Şampiyonlar Ligi'nde yola devam etmek istiyorsak kazanmaktan başka şansımız yok. Sırada onları yenmek var.” dedi.

Yılın derbisini çarşamba gününden sonra gündemlerine alacaklarını belirten başarılı stoper, “Fenerbahçe maçını Benfica'dan sonra düşünürüz. Bizim için en önemli maç, bir sonraki maç. Derbiye konsantre olmak için yeterli zamanımız olacak zaten.” diye konuştu. Gençlerbirliği karşısındaki golü ve asisti ile ilgili ise Chedjou şu yorumda bulundu: “Hücuma çıkmayı seviyorum. Bu sezonki ilk golümü attığım için tabii ki mutluyum. Anderlecht maçında da buna benzer bir asisti Burak'a yapmıştım. Bu kez daha sert bir orta yaptım, Bilal de kafasıyla güzel dokundu.” Bu arada Avrupa'da Galatasaray'la karşılaşacak Benfica bugün İstanbul'a gelecek. Sarı-Kırmızılılar ise zorlu karşılaşmanın çalışmalarına ara vermeden başladı.

Chedjou: Fenerbahçe değil, Benfica... yazılım ve uygulamalar, Chedjou: Fenerbahçe değil, Benfica... ile forum üyeleri yeni programları keşfedebilir.
Geri