Çarkıfelek yayından kaldırıldı

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Çarkıfelek yayından kaldırıldı, konusunda bu İçerik Çarkıfelek yayından kaldırıldı hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Çarkıfelek yayından kaldırıldı paylaşımı

KlaS

Admin

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, dün akşam Çarkıfelek programında, espri yapmak isterken ‘mum söndü’ dedi. Alevi vatandaşlar bunun üzerine tepki verirken program yayından kaldırıldı...

Çarkıfelek programında Erbil bir gafa daha imza attı, kullandığı bir ifade Alevileri kırdı. Şovmen Mehmet Ali Erbil'in programında 'Mum söndü mü yapıyoruz burada?' ifadesi tepkiye neden oldu.

Erbil, daha önce Star TV'de yayınlanan bir evlilik programında da kendine eş adayı arayan 80 yaşındaki bir kişiye, "Ben Kızılbaş mıyım ki?" sözlerini kullanmış ve Alevilerin tepkisine neden olmuştu.

CNNTürk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programına telefonla bağlanan Erbil ise "Sözlerim yanlış anlaşıldı, ben öyle bir laf etmem. Alevi birçok arkadaşım var" dedi.

Bu gelişmelerin ardından Star Televizyonu programı yayından kaldırdı.

İşte o açıklama:

Dün akşam STAR Televizyonu’nda yayınlanan bir programda, vatandaşlarımızı rencide eden bir ifade kullanıldığı görülmüştür. Bu ifadeyi kullanan sanatçının herhangi bir kötü niyetinin ve kasıtlı bir davranışının olmadığını düşünüyoruz.

Nitekim kendisi de derhal bu ifadesinden dolayı katıldığı bir başka TV programında özür dilemiş bulunmaktadır.

Buna rağmen, kasıtlı ya da kasıtsız vatandaşlarımızı rencide eden hiçbir ifadeyi müsamaha ile karşılamamız mümkün değildir.

Bu anlayıştan hareket eden STAR TV Yönetimi anılan programın kaldırılmasına karar vermiştir.

Kamuoyumuzun bilgisine saygı ile sunarız. (IHA)

Çarkıfelek yayından kaldırıldı güncel haberler ve son gelişmeler, Çarkıfelek yayından kaldırıldı ile tüm önemli olaylar burada sizleri bekliyor.
Tv izlemekten bitkirdilar bunlar beni, acitigm bile yok.
Yarin baska kanalda yine devam eder bu adam.
Milletimiz izliyor iste.

Zaten bu çarki felegin ta çarkina tukurem hiç sevmem o sulu herifin yayinlarini herhaalukarda uygunsuz bi program ama Gulce de demis bu adam baska yerde tekrar ayni programla yayina çikar izleyen de olur kizanlarda unutur gider :(

Geri