'Cardozo kadroda yok'

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

'Cardozo kadroda yok', konusunda bu İçerik 'Cardozo kadroda yok' hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

'Cardozo kadroda yok'

- Sadefan.com | 'Cardozo kadroda yok' paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

'Cardozo kadroda yok'

'Cardozo kadroda yok'

Halilhodzic, Fenerbahçe sınavı öncesi yine gündem yarattı.

http://i.imgur.com/MAn8Cn7.jpg

“Cardozo ve Bosingwa Fenerbahçe maçında büyük oranda kadroda olmayacak. Her iki oyuncu da iyileşmiş olabilir ama takımla çalışmalara katılmadan kadroya alamam"

“Fenerbahçe maçı için hiçbir futbolcunun bahanesine yer yok. Taraftar olsun, başkan olsun herkes beklenti içinde. Ben de Fenerbahçe’yi yenmek için elimden geleni yapacağım”

Trabzon’daki değişimin başaktörü Vahid Halilhodzic, bomba gibi açıklamalarına dün de devam etti. Rostov eşleşmesinin ardından “Turu geçmemiz zor” diyen Bosnalı hoca, dün de taraftarı şoke uğratacak ifadeler kullandı. Basın mensuplarının sorularına açıklık getiren deneyimli teknik adam, Fenerbahçe maçına yönelik görüşlerini dile getirdi. Halilhodzic, takım içindeki son durumu ve zorlu derbiye ilişkin düşüncelerini aktardı. Birbirinden önemli ve iddialı söylemlere başvuran 62 yaşındaki çalıştırıcının işte o sözleri:

‘Onları riske edemem’

“Cardozo ve Bosingwa Fenerbahçe maçı kadrosunda büyük oranda olmayacak. Kontrolleri olacak iyileştiler ama takımla birlikte çalışmayan oyuncuyu kadroyaalamam. Böyle bir şey yaparsam oyuncu tekrar sakatlık yaşayabilir. Kevin Constant ufak bir rahatsızlığı olduğu için geri döndü. Milli takımdan gelen oyuncularım yorgun, yüzlerinden belli oluyordu. Bunları anlattığımda diyebilirsiniz hocam, ’Siz bu takımla ne yapıyorsunuz?’ diye. Çok zor ve karışık bir durum. Böylesi bir maçı hatayla ve başarısızlıkla bitiremeyiz.”

‘Hep aynı Fenerbahçe’

“Fenerbahçe’nin geçen seneki performansı arasında pek bir fark yok. Aynı takım. Bizde oyuncularır yüzde 80’i değişti. Son günlerde yapabildik transferleri. Bu şekilde neden gerçekleşti transferler anlatmaya gerek yok. Fakat bu durum bizim lehimize olabilir. Bu tarz maçların, camia adına ne anlama geldiğini çok iyi biliyorum. Geçen sezon yaşanan tribün olaylarını da biliyorum. O yüzden bütün taraftarlarımıza bizi desteklemelerini, provakosyonlara gelmemesini istiyorum. 1 haftadır Fenerbahçe’nin 10 maçını izledim. Fenerbahçe’yi kendi takımım kadar tanıyorum. Tuhaf gelebilir insanlara ama bu bir gerçek.

“Kaybedeceğim maça çıkmam”

“Dünya Kupası’nda Almanya’ya karşı oynadık. Oyuncularıma soyunma odasında “Almanya’yı yenmek istiyor musunuz?” diye seslendim, birisi bana tuhaf bir şekilde baktı. Ben maç öncesinde öğrencilerimi mağlubiyet için hazırlamam. Kaybedeceğimi bilsem zaten maça çıkmam, başkasını gönderirim maça. Karşımda Barcelona bile olsa galibiyetten bahsederim.”

'Cardozo kadroda yok' video oyunları ve haberleri, 'Cardozo kadroda yok' ile kullanıcılar yeni oyunları takip edebilir.
Geri