Çanakkale Cephesinden Mektuplar - Guy Warneford Nightingale

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Çanakkale Cephesinden Mektuplar - Guy Warneford Nightingale, konusunda bu İçerik Çanakkale Cephesinden Mektuplar - Guy Warneford Nightingale hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Çanakkale Cephesinden Mektuplar - Guy Warneford Nightingale paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Çanakkale Cephesinden Mektuplar Kitap Özet - Guy Warneford Nightingale Kitapları - Çanakkale Cephesinden Mektuplar Kitap Tanıtım - Çanakkale Cephesinden Mektuplar Kitap Fiyatı - Çanakkale Cephesinden Mektuplar Ön Okuma

Kitap detayı

"Güney Afrikada 3 yıl içinde kaybettiğimizden daha fazla asker ve subayımızı Çanakkaleye çıkan bu taburda ilk 3 gün içinde
kaybettik!"

Çanakkaleye çıkarma yapan birliklerde bulunan İngiliz muhabereci Guy Warneford Nightingale yaşadığı şoku, ailesine yazdığı
mektuplarda işte bu cümlelerle ifade ediyor. Çanakkaleyi kısa sürede geçip, İstanbul üzerinden Rusyaya yardım götürmek ve
Osmanlı Devletinin payitahtını işgal ederek onu saf dışı bırakmak isteyen İtilaf Devletlerinin bir daha asla unutamayacakları
Türk direnişine birinci elden şahitlik eden Nightingale, İngilizlerin Çanakkaleye gelmeden önceki ve geldikten sonraki
psikolojilerini ve orada yaşadıklarını ayrıntılı bir şekilde anlatıyor. Sansürsüz bir şekilde yayınlanan bu mektupların
Çanakkale Savaşlarıyla ilgili literatüre önemli bir katkı sunacağı kanaatindeyiz.
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/hMCLt2h.jpg

Sayfa Sayısı: 200
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Ötüken Yayınları

Çanakkale Cephesinden Mektuplar - Guy Warneford Nightingale yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Çanakkale Cephesinden Mektuplar - Guy Warneford Nightingale ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri