Bursaspor'da yönetim toplandı

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Bursaspor'da yönetim toplandı, konusunda bu İçerik Bursaspor'da yönetim toplandı hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Bursaspor'da yönetim toplandı paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu, Kulüp Başkanı Erkan Körüstan başkanlığında toplantı yaptı

http://i.imgur.com/6dgkRaS.jpg

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, son günlerde yaşanan gelişmelerin ele alındığı toplantıda, takımın, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda kupadan elenmesinin beklenmedik bir durum olduğu konusunda görüş birliğine varıldığı bildirildi.

Toplantıda, taraftarları tatmin edecek yapılanmanın en kısa sürede gerçekleştirilmesi kararına varıldığı duyurulan açıklamada, "Yönetim Kurulumuzun tek vücut halinde olup, Bursaspor'un menfaatlerini koruyarak tüm güçlüklerin altından kalkabilecek kapasitede olduğunu belirtir, görev süresi içinde başarıdan başka düşüncemizin olmadığını bilinmesini kamuoyuna sunarız" ifadesine yer verildi.

Bursaspor'da yönetim toplandı konsol oyunları ve incelemeler, Bursaspor'da yönetim toplandı ile forum üyeleri en güncel bilgilere ulaşabilir.
Geri