Bursa'da 'Sirtaki' şov: 1-2

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Bursa'da 'Sirtaki' şov: 1-2, konusunda bu İçerik Bursa'da 'Sirtaki' şov: 1-2 hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Bursa'da 'Sirtaki' şov: 1-2 paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Timsah, Kayseri'nin ardından Konyaspor'a da boyun eğdi, Avrupa yolunda kan kaybetti. Tam 5 maçtır gülmeyen Mesut Bakkal'ın ekibi, 4 hafta aradan sonra takıma dönen Gekas'la dirildi. Yunan golcü, 2 gol attı. Ligde kalma savaşı veren konuk ekip, nefes aldı.

http://i.imgur.com/6ncreaw.jpg

Barış Şimşek’in başlama düdüğünü çaldığı andan, Gekas’ın Konyaspor’u 1-0 öne geçirdiği dakikaya kadar, bu denli uzun süren bir müsabaka izlememiştim son yıllarda! Hani Daum ‘yüzde 110 performansla oynamamız gerek’ demişti ya, acaba bir tercüme hatası mı oldu diye düşündüm valla! Alman, belki de ‘yüzde 10’ dedi de mütercim üzerine 100 ekledi! Bebe bisküvisi yumuşaklığı ana sütü kıvamında bir 66 dakika. Müsabaka da zaten bebeler ve analara ya! Torku çikolatası lezzetinde oynayan Djalma topu sağdan Gekas’a aktardı ve golcü işi 66’da bağladı: 0-1. Devşirme sol bek Basser alanında koridor olurken, Fernandao iki oda bir salonluk kereste görünümünden öteye geçemedi. Yazık bu milletin paralarına, bu prototipler yüzünden oynayamayan Türk evlatlarına da! 70. dakikada ‘Cilveli’nin kafa vuruşunu İtandje köşede yakaladı. 72. dakikada Gekas 2-0’ı sağladı. Enes 90’da skoru 2-1’e taşıdı. 90. dakikadan sonra heyecan iyice arttı, hatta Sercan bir fırsat daha harcadı ama 3 puan Bakkal’da kaldı.

İştahsız Timsah

Bu kadar iştahsız ve tempodan uzak bir Bursaspor’a 1965’ten beri rastladığımı zannetmiyorum. Unutulmaz insan Ersel abimizin kaybı nedeniyle şoktaydılar belki. Ersel abiye rahmet ve cennet, Bursaspor camiası ve ailesine baş sağlığı diliyorum.

Bursa'da 'Sirtaki' şov: 1-2 konsol oyunları ve incelemeler, Bursa'da 'Sirtaki' şov: 1-2 ile forum üyeleri en güncel bilgilere ulaşabilir.
Geri