BüLent Ersoy'un Yeni Sevgilisi

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

BüLent Ersoy'un Yeni Sevgilisi, konusunda bu İçerik BüLent Ersoy'un Yeni Sevgilisi hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | BüLent Ersoy'un Yeni Sevgilisi paylaşımı

Ask_Perisi

Bilgin Üye

BÜLENT ERSOY’UN ALMANYA’DA YAŞAYAN 27 YAŞINDAKİ GURBETÇİ SEVGİLİSİNİ ORTAYA ÇIKTI....

Diva’nın Almanya konserinde ortaya çıkan 27 yaşındaki genç, divanın Almanya’da bulunduğu süre içinde bir dakika bile olsa yanından ayrılmadı. Önce Bülent Hanım’ın provalarında yanıbaşında görülen genç sevgili, daha sonra konser sırasında da omzundaki pembe kazakla seyirciler arasındaki yerini almış olarak görüntülendi.

Diva’nın konser sırasında bir ara yeni sevgilisinin gözlerine bakarak şarkı söylemesi ve elindeki gül yapraklarını sevgilisine atıp, öpücük göndermesi de dikkat çekti. Ünlü divanın sevgilisiyle Almanya konserinden sonra Paris’e geçtiği ve kendi aralarında yüzük takarak sözlendikleri konuşuluyor.:D

BüLent Ersoy'un Yeni Sevgilisi güncel haberler ve son gelişmeler, BüLent Ersoy'un Yeni Sevgilisi ile tüm önemli olaylar burada sizleri bekliyor.
hic yasli sevgilisi olmadiki hic sasmadim :D para cok gencte parasini yemek icin artik ne kadar sabrederse
yaziklar olsun bu anlayisa YUH...

sade parami ya ne gün görmedik mücevherleri var günes görmemis dolarlari Euro lari var :D

Ben kesin inandim artik jugolo iside her kötü seyin birincilikleri gibi Türklere gecti :(
Biz millet olarak asla bu ve bunun gibi islerde hep en sonuncuyduk !

Geri