Bu Yazı Sana Sevdigim...

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Bu Yazı Sana Sevdigim..., konusunda bu İçerik Bu Yazı Sana Sevdigim... hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Bu Yazı Sana Sevdigim...

- Sadefan.com | Bu Yazı Sana Sevdigim... paylaşımı

Bahar

Tecrübeli Üye

Bu Yazı Sana Sevdigim...

Bu Yazı Sana Sevdigim...

Bu Yazı Sana Sevdigim...

Sen giderken ben yüreğim ellerimde,gözümde yaşlar seni seyredeceğim, Ta ki karanlığın içinde
kaybolana kadar, Sonra yavaş yavaş yürümeye başlayacağım, Attığım her adım beni senden biraz
daha uzağa götürecek.. İki damla yaş akacak gözlerimden yüreğime..Her damlada seni
çağıracağım...

Nereye gittiğimi bilmeden yürüyeceğim saatlerce Ölümü düşüneceğim sonra, Her şeye son
vermeyi Ama aklıma "sen" geleceksin.. Cesaret edemeyeceğim.. İki damla yaş akacak
gözlerimden.. Her damlada seni yaşayacağım...

Hiç bitmeyecek bu gece, Bundan sonraki gecelerin bitmeyeceği gibi.. Sabaha kadar resimlerine
bakacağım.. İki damla yaş akacak gözlerimden.. Her damlada seni hatırlayacağım...

Elim Telefon a gidecek.. Seni aramak isteyeceğim.. Sana bağırmak, haykırmak isteyeceğim.. Ama
belki korkudan belki istenmemenin verdiği üzüntüden arayamayacağım.. İki damla yaş akacak
gözlerimden..Her damlada seni duyacağım..

Güneş doğacak.. Kimin için acaba?? Benim için olmadığı kesin, Kendimi yollara atacağım..
Kalabalığın içine karışacağım, Tutunacak bir dal, sığınacak bir liman arayacağım kendime Aklıma
"sen" geleceksin.. İki damla yaş akacak gözlerimden.. Her damlada seni arayacağım..

Annemler soracak... Neden diye soracaklar... Neden gitti?? Verecek bir cevap bulamayacağım...
Bildiğim tüm kelimeler sanki senle beraber gitmiş gibi olacak.. İki damla yaş akacak gözlerimden.
Her damlada seni göreceğim...

İşte senin istediğin oldu.. İşte benim hayatımın özeti..

Bu Yazı Sana Sevdigim... şiirler ve edebi içerikler, Bu Yazı Sana Sevdigim... ile forum üyeleri duygu dolu paylaşımlara ulaşabilir.
Geri