‘Bu rekabette ben de varım’

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

‘Bu rekabette ben de varım’, konusunda bu İçerik ‘Bu rekabette ben de varım’ hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | ‘Bu rekabette ben de varım’ paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Van Persie, Nani ve Fernandao transferlerinden sonra arka planda kalan, muhtemel 11'lerde adı bile geçmeyen Moussa Sow, Guimaraes karşısındaki golleriyle, “Bu rekabette ben de varım” dedi

http://i.imgur.com/hzVIwFi.jpg

Fenerbahçe’nin Senegalli yıldızı, geldiği günden beri takımın en skorer isimleri arasında yer aldı. Büyük hayal kırıklığı yaşanan geçtiğimiz sezonda da takımın belki de en iyisi Moussa Sow’du. Ancak Van Persie, Nani ve Fernandao transferlerinin ardından Sow hep arka planda kaldı.

Taraftarların sosyal medyada, otoritelerin ise gazetelerde yaptığı muhtemel 11’lerde Senegalli yıldız kendisine yer bulamadı. Moussa Sow, ne kadar tehlikeli ve kaliteli bir golcü olduğunu, Guimaraes maçında bir kez daha herkese hatırlattı. Biri rövaşatadan olmak üzere attığı iki golle galibiyeti getiren 29 yaşındaki oyuncu, formayı kaptırmamaya kararlı olduğunu gösterdi.

Moussa Sow, performansıyla, “Bu rekabette ben de varım. İlk 11’deki yerimi korumak için sonuna kadar savaşacağım” mesajını hem takım arkadaşlarına hem de teknik direktör Pereira’ya gönderdi.

‘Bu rekabette ben de varım’ internet ve web teknolojileri, ‘Bu rekabette ben de varım’ ile kullanıcılar dijital içeriklere ulaşabilir.
Geri