Bu Hayat Benim 2- Sırlar Ve Hayaller - Deniz Erbulak

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Bu Hayat Benim 2- Sırlar Ve Hayaller - Deniz Erbulak, konusunda bu İçerik Bu Hayat Benim 2- Sırlar Ve Hayaller - Deniz Erbulak hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Bu Hayat Benim 2- Sırlar Ve Hayaller - Deniz Erbulak paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Bu Hayat Benim 2- Sırlar Ve Hayaller Kitap Özet - Deniz Erbulak Kitapları - Bu Hayat Benim 2- Sırlar Ve Hayaller Kitap Tanıtım - Bu Hayat Benim 2- Sırlar Ve Hayaller Kitap Fiyatı - Bu Hayat Benim 2- Sırlar Ve Hayaller Ön Okuma

Kitap detayı

Hayatımız gerçekten bize mi ait?

Sibelin kafası çok karışık. Bir yandan annesine yardım ederken diğer yandan derslerine odaklanmaya
çalışıyor. Bu yoğun tempoda edebiyat hocasının sürprizi işleri iyice karıştırıyor! Tüm koşuşturmaca
içinde Tunaya da vakit ayırması, sevgili kankasının yanında olması gerekiyor. Bir de kurduğu hayali var:
iyi bir avukat olmak!

Oyunculuk kariyerine adım adım yaklaşmayı aklına koyan Tuna için dönüm noktası! Ailesinden gizlice
reklam ajansına kaydolan yakışıklı genç, seçmelerin sonucunu heyecanla bekliyor. Elbette bu süreçte en
büyük desteği de Sibelden görmek istiyor.

Aydan Hanımın güzellik merkezinde günbegün kendini kanıtlayan Berna, tuhaf bir düşün peşinde. Yeni
tanıştığı arkadaşlarının sırlarına ortak olan Defne ise, hepsinin hayatındaki rolünden habersiz.

Bu Hayat Benim serisinin ikinci kitabı Sırlar ve Hayaller, bir kez daha okurları sımsıcak duygularla
sarıp sarmalıyor.
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/TuPlDSJ.jpg

Sayfa Sayısı: 300
Baskı Yılı: 2013
Dili: Türkçe
Yayınevi: Doğan ve Egmont Yayıncılık

Bu Hayat Benim 2- Sırlar Ve Hayaller - Deniz Erbulak yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Bu Hayat Benim 2- Sırlar Ve Hayaller - Deniz Erbulak ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri