Bruma'nın o sözleri manşet oldu!

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Bruma'nın o sözleri manşet oldu!, konusunda bu İçerik Bruma'nın o sözleri manşet oldu! hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Bruma'nın o sözleri manşet oldu! paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

http://i.imgur.com/nFCyFCl.jpg

Kendisine yöneltilen Sporting sorusuna "Onlara başarılar diliyorum ama artık sadece Galatasaray'ı konuşmak istiyorum" şeklinde cevap veren Bruma'nın sözleri Abola'nın kapağında yer aldı

Galatasaray ile sözleşme imzalayan Bruma eşyalarını toplamak üzere ülkesine giderken, Portekiz basınının da ilgi odağı oldu. Havalalanına ayak bastığı andan itibaren oyuncuyu takip eden gazeteciler Sporting Lizbon ile yollarını ayıran genç yıldızı adım adım takip ettiler.
Abola gazetesi bugün ilk sayfasını Bruma'nın ülkeye dönüşüne ayırdı. Sarı kırmızılı futbolcunun eski takımıyla ilgili olarak sarf ettiği, "Sporting'e bundan sonrası için başarılar diliyorum. Ama artık sadece Galatasaray'ı konuşmak istiyorum" sözleri manşetten verilirken, genç yıldızın eski takımını artık tamamen sildiği ve Galatasaray'a da çabuk ısındığı yorumları yapıldı.

Bruma'nın o sözleri manşet oldu! yazılım ve uygulamalar, Bruma'nın o sözleri manşet oldu! ile forum üyeleri yeni programları keşfedebilir.
Geri