Boşanınca vize iptal mi?

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Boşanınca vize iptal mi?, konusunda bu İçerik Boşanınca vize iptal mi? hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Boşanınca vize iptal mi?

- Sadefan.com | Boşanınca vize iptal mi? paylaşımı

Samyelli

Acemi Üye

Boşanınca vize iptal mi?

Boşanınca vize iptal mi?

Herkese merhabalar ;
Bunca yıl sonra annem ve babam boşandılar :( Babam asker emeklisi ve bu durumundan dolayı yeşil pasaportu vardı. Annemin bir işi veya emekliliği olmadığı ve sağlık sigortası da babamın üstünde olduğu için şimdi durum zorlaştı hepimiz için! Ben Amerika'da yaşıyorum ve annem bir çok kez ziyaretime gelmişti. Ben biletini aldıktan sonra bir gün 44 yıl sonra bir sabah aniden boşanmaya karar vermişler:) Annemi yanıma almak istiyorum ama öncelikle Amerika'ya giriş yapabilecekmi diye endişeliyim.Çünkü pasaporta babamdan dolayı hak kazanıyordu şimdi hala kullanabilirmi bilmiyorum. Soy adını kullanabiliyor hala...10 yıllık vize alınmıştı onun pasaportla bir ilgisi olmadığınıbiliyorum ama kimlik bilgileri bilgisarda şimdi boşanmış gözükecek ama kimlik değişmedi daha... Yanına yeminli tercümandan çevirilmiş boşanma evrakları olacak, yardımı olurmu ? Tam olarak ne yapmam lazım bilmiyorum. Pasaportu değiştirmesi gerekmez dediler ama emin olmak istiyorum. Sadece iki ayım kaldı ve annemin boynunu büküp başı dik olarak ayrıldığı eve başı önde geri dönmesini istemiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Boşanınca vize iptal mi? gurbetçiler forumu, Boşanınca vize iptal mi? ile yurtdışındaki üyeler haberleşebilir ve içerik paylaşabilir.
Araştırdığım bilgiler doğrultusunda pasaportunu değiştirmesine gerek olmadığını yalnızca pasaport yanında bosanma ilami belgesinide bulundurması gerektiği belirtiliyor siz yinede yetkili mercilerle görüşün derim arkadaşım.
Boşanma ilamı elinde ise soyadı dahi değişse dahi pasaportta sorun olmayacı belirtilmiş iyi forumlar

Geri