Bora Duran – Her Sabah Albümü

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Bora Duran – Her Sabah Albümü, konusunda bu İçerik Bora Duran – Her Sabah Albümü hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Bora Duran – Her Sabah Albümü paylaşımı

ErkeR

ReaL FrieNd ; )
Admin

Bora Duran – Her Sabah 2010 Albümü

https://static.ticimax.cloud/cdn-cgi/image/width=-,quality=85/11545/uploads/urunresimleri/buyuk/bora-duran-her-sabah-cd-pop-cdpasaj-mu-dea0f7.jpg

Bora Duran – Her Sabah 2010 Albüm

Üretici: Harems Müzik
Türü: Pop
Albümdeki Eserler

Duman Duman
Söz & Müzik: Bora Duran
Beni Öldürdün
Yatak
Selam
Lodos
Lay Lay
Aynalar
İçerim Ben
Dalgın

Albüm ile ilgili diğer bilgiler

İnsana ait en saf duygu olan aşkın, günümüz şartlarında var olabilme çabasını, depresif bir dille anlatırken, herşeye rağmen hayatla barışık olmanın öneminden bahseden “Her Sabah” temeli akustik gitar ve vokal performansına dayanan bir albüm.

Ege Üniversitesi Konservatuarı klasik kemençe bölümü mezunu olan Bora Duran, uzun yıllar İzmir ve karşı kıyılarında sahne alır. İstanbul’da çeşitli stüdyolarda, birçok albüm projesine klasik kemençe, gitar, perdesiz gitar ve sesiyle katılır. İlk demo kayıtlarını da aynı dönemde bu stüdyolarda gerçekleştirir. BKM Mutfak ve “Çok Güzel Hareketler Bunlar” ekibinin canlı müzik ve tv program müzik sorumluluğunu yürütür. Ardından kendi stüdyosunu kurar ve “Her Sabah”ı ortaya çıkarır.

Albümdeki 9 şarkının tamamının söz, beste ve aranjeleri Bora Duran’a ait. “İçerim Ben” adlı şarkının sözleri Ömer Hayyam’a hitaben, onun rubailerinden esinlenerek yazılmış.

“Beni Öldürdün”, “Duman Duman” ve “Yatak” daha önce Bora Duran’ı sahnede izlemiş olan dinleyicilerin tanıdığı şarkılar.

Harems stüdyosunda Efe Demiryoğuran tarafından gerçekleştirilen kayıtlarda Bora Duran’a gitarlarda Gültekin Kaçar, bas gitarda Eylem Pelit, davulda Okay Aynur, etnik perküsyonlarda Mehmet Akatay ve klavyede Yavuz Darıdere eşlik etti.
Bora Duran, albümün oluşum sürecini “Kendi söz ve bestelerimin yer alacağı bir albüm projesine başlamadan önce aldığım ilk karar, uzun süredir birlikte çalıştığım arkadaşlarımla bir stüdyo kurmak oldu. Bu sayede, albüm kayıtlarında yer alan müzisyenlerle bir grup mantığında çalışarak, istediğim sounda ulaşabildim. “ diyerek özetliyor.

“Selam”, “Dalgın” adlı şarkılarda ney, “İçerim ben” ve “Lay lay“da ud, klarnet, “Aynalar”da duduk gibi etnik enstrümanlar şarkıların hikayeleriyle uyum içerisinde kullanılırken, ”Lodos” adlı şarkıda Bora Duran tarafından icra edilen klasik kemençe dikkat çekiyor.

Harem Sound etiketiyle yayınlanacak albüm ocak ayının ikinci haftasında tüm müzik marketlerde olacak. Albümün ilk konseri sürpriz konukların da katılımıyla 13 Ocak tarihinde Balans Jolly Joker sahnesinde gerçekleşecek. Şubat ayından itibaren birçok şehirde planlanan tanıtım konserlerinde dinleyenler, benzeri ender görünen özel bir performansa şahit olacaklar.

Bora Duran – Her Sabah Albümü albüm kapağı, Bora Duran – Her Sabah Albümü yeni albumu cikti, yüksek kalite, album kapakgi, Bora Duran – Her Sabah Albümü album sarki listesi.
Geri