BJK'de 2 yıldız derbi sonrası masaya!

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

BJK'de 2 yıldız derbi sonrası masaya!, konusunda bu İçerik BJK'de 2 yıldız derbi sonrası masaya! hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | BJK'de 2 yıldız derbi sonrası masaya! paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

http://i.imgur.com/OA5Nc0g.jpg

Almeida ve Fernandes'le derbinin ardından masaya oturacak olan yönetim, bu iki futbolcuya yeni sözleşme teklifi yapacak. İki oyuncunun da imzaları an meselesi.

Beşiktaş'ta Fernandes ve Almeida'nın durumları, Galatasaray ile oynanacak derbi maçının ardından belli olacak. İki futbolcunun da sezon sonunda sözleşmesinin sona erecek olması nedeniyle harekete geçen yöneticiler, dev maçın ardından yeni sözleşme için şartları konuşacaklar. İki futbolcunun da her fırsatta Beşiktaş'ta mutlu olduklarını söylemesi, yönetimi yeni mukavele için umutlandırıyor. Almeida'nın yıllık ücretinde indirime gitmeyi kabul etmesi, bu futbolcunun imzaya çok yakın olduğunu gösterirken, idareciler Fernandes'e de zam yapacak. Daha önce Siyah-Beyazlılar'dan yıllık 4 milyon Euro isteyen ve hiç ummadığı bir restle karşılaşan Manuel, istediği rakamı aşağıya çekebileceğini ifade etmişti. Yönetimin restinin ardından hem teknik ekiple, hem de başkanla görüşmek içi randevu talep eden Fernandes'in, Fikret Orman'la yaptığı görüşmeyle yeni mukaveleye sıcak baktığı öğrenildi.
3+1 yıllık anlaşma
Yıldız orta saha oyuncusuna 3+1 yıllık mukavele önerecek olan yönetim, ilk yıl 2 milyon 500 bin Euro garati para ve maç başı ücret önerecek. Fernandes'in alacağı para her yıl kademeli olarak artacak ve son sene
2 milyon 750 bin Euro'ya kadar çıkacak. Menaceri vasıtasıyla bu teklifi kabul ettiğini belirten Fernandes'in, Galatasaray maçının ardından kendisini 4 yıl daha Beşiktaş'a bağlayan imzayı atması bekleniyor. Her iki futbolcunun da kalmasını isteyen yönetim, sözleşme sorununu en kısa sürede ortadan kaldıracak.

BJK'de 2 yıldız derbi sonrası masaya! oyun incelemeleri ve rehberleri, BJK'de 2 yıldız derbi sonrası masaya! ile forum üyeleri en iyi içeriklere erişebilir.
Geri