"Bizi öldüremezler"

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

"Bizi öldüremezler", konusunda bu İçerik "Bizi öldüremezler" hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

"Bizi öldüremezler"

- Sadefan.com | "Bizi öldüremezler" paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

"Bizi öldüremezler"

"Bizi öldüremezler"

"Bizi öldüremezler"

Konya'nın son dakikadaki golü, Slaven Bilic'i yıktı. Hırvat hoca bitiş düdüğü sonrası gözyaşlarına hakim olamadı, basın toplantısında ise çıldırdı: “Bizi öldüremezler, öldüremeyecekler.”

http://i.imgur.com/TCXTS96.jpg

Hırsı, enerjisi, sıra dışı açıklamalarıyla Beşiktaş taraftarının kalbini kazanan Slaven Bilic, dün gece Türkiye kariyerinin en zor maçlarından birini çıkardı. Beşiktaşlılar’ın faul beklediği pozisyonda 4. hakeme büyük tepki gösteren Bilic, Konya’nın kullandığı korner vuruşu öncesi nefesini tuttu, Gekas’ın golü sonrası ise resmen yıkıldı. Kulübeye yönelen Kartal’ın teknik patronu, yerine oturduktan sonra başını ellerinin arasına alarak uzun süre öyle kaldı, ardından göz yaşlarına hakim olamadı. Bilic maç sonrası titreyen sesiyle yayıncı kuruluşa şunları söyledi: “Bu ülkeye elimden gelenin en iyisini yapmaya geldim. Bu şekilde puan kaybetmeyi kabul edemiyorum. Birtakım yanlış kararlarla puan kaybetmemiz kabul edilemez. Bunun üstesinden geleceğiz. Güçlü bir karakterimiz var. Sonuna kadar gideceğiz.”

Mikrofonu masaya vurdu
Bilic, basın toplantısında konuşurken ise çok sinirliydi. Hırvat hoca, “Buraya Beşiktaş’ı başarılı yapmak için geldim. Sahadaki futbolu ve Oğuzhan’ın performansını konuşmak isterdim. Ancak 3 puanımız elimizden alındı.” Konuşmasının devamında önündeki mikrofonu masaya vuran Bilic, son olarak şunları söyledi: “Ben bir yargıç değilim. Ama hakemleri konuşmak zorunda kalıyorum. Bizi öldüremezler, öldüremeyecekler. Beşiktaş iyi oynasın diye, dürüst ve adil şekilde oynasın diye 24 saat çalışıyorum. Emeğimizin elimizden alınmasını istemiyoruz.”

"Bizi öldüremezler" oyun incelemeleri ve rehberleri, "Bizi öldüremezler" ile forum üyeleri en iyi içeriklere erişebilir.
Geri