Biraz Daha Özgüven Alır Mıydınız? - Robert Kelsey

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Biraz Daha Özgüven Alır Mıydınız? - Robert Kelsey, konusunda bu İçerik Biraz Daha Özgüven Alır Mıydınız? - Robert Kelsey hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Biraz Daha Özgüven Alır Mıydınız? - Robert Kelsey paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Biraz Daha Özgüven Alır Mıydınız? Kitap Özet - Robert Kelsey Kitapları - Biraz Daha Özgüven Alır Mıydınız? Kitap Tanıtım - Biraz Daha Özgüven Alır Mıydınız? Kitap Fiyatı - Biraz Daha Özgüven Alır Mıydınız? Ön Okuma

Kitap detayı

Özgüven, modern zamanların en çok konuşulan ve en çok ilgi çeken kavramı. Buna rağmen çağımızın anlaması ve algılaması en zor
kavramlarından birisi olarak da karşımızda duruyor. Hayatın her alanında ihtiyacımız olan bir şeye, özgüvene sahip olmanın yolları
ise sanılanın aksine kolay ve çok daha ulaşılabilir durumda. Robert Kelsey, bu kitapla toplum ve iş hayatında özgüvenin ne kadar
önemli olduğunu spesifik örneklerle anlatıyor, küçük pratik dokunuşlarla açıklıyor ve çok yararlı kısa bilgiler sunuyor. Biraz Daha
Özgüven Alır Mıydınız, yeni çağın yüksek özgüvenli bireyleri için bir başucu kitabı.

Bu kitabı şiddetle tavsiye ediyorum. Luke Johnson, Financial Times ve Start It Up! kitabının yazarı. Özgüvenini arttırmak isteyenler
için paha biçilemez bir kaynak.
John Caunt, Boost Your Self-Esteem kitabının yazarı.
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/dPrH8WE.jpg

Sayfa Sayısı: 280
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Kahve Yayınları

Biraz Daha Özgüven Alır Mıydınız? - Robert Kelsey yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Biraz Daha Özgüven Alır Mıydınız? - Robert Kelsey ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri