Bir Büyük Aşkın Olsun - Aşkın Tuna

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Bir Büyük Aşkın Olsun - Aşkın Tuna, konusunda bu İçerik Bir Büyük Aşkın Olsun - Aşkın Tuna hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Bir Büyük Aşkın Olsun - Aşkın Tuna paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Bir Büyük Aşkın Olsun Kitap Özet - Aşkın Tuna Kitapları - Bir Büyük Aşkın Olsun Kitap Tanıtım - Bir Büyük Aşkın Olsun Kitap Fiyatı - Bir Büyük Aşkın Olsun Ön Okuma

Kitap detayı

'Yüreğimde Onca Yara Olmasaydı, Aşktan Bu Kadar Anlamazdım.'

"Her aşk tükenir, tükenirken sizi de tüketir ya da yaşanamadıkça büyür hem de acılarla büyür… Peki, aşk ne zaman
güzelleşir? Ne zaman bir ömür boyu yaşama sevincin olur, merak mı ediyorsun? O zaman bu kitabı oku, senin de
BİR BÜYÜK AŞKIN OLSUN!" diye sesleniyor yazarımız siz okuyucularına…

Kaleme aldığı 1500'e yakın aşk şarkısı ile 37 yıldır yüreklerimize dokunan ünlü söz yazarı Aşkın Tuna bu defa
aşk üzerine bir kişisel gelişim kitabı hazırladı sizler için. Yazarımız kitabında ayrıca; sözlerini yazdığı
sevilen şarkılara ilham veren hikâyeleri ve hiçbir yerde yayımlanmamış yepyeni şiirlerini de sizlerin beğenisine sunuyor…

Kitabına konuk ettiği birçoğu tanıdığınız isimlerden oluşan dostları ise aşk üzerine kaleme aldıkları
düşünceleriyle kitaba ayrı bir renk katıyor!
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/T7DfOg6.jpg

Sayfa Sayısı: 192
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Alfa Yayıncılık

Bir Büyük Aşkın Olsun - Aşkın Tuna yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Bir Büyük Aşkın Olsun - Aşkın Tuna ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri