Bilic: Bir on numara, bir de golcü

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Bilic: Bir on numara, bir de golcü, konusunda bu İçerik Bilic: Bir on numara, bir de golcü hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Bilic: Bir on numara, bir de golcü paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Beşiktaş'ın Hırvat teknik adamı Slaven Bilic, şampiyonluk formülünü açıkladı.

http://i.imgur.com/mJxclzH.jpg

Beşiktaş’ın Hırvat teknik patronu, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak yakın çevresine adeta dert yandı. Slaven Bilic, istedikleri oyuncuları alamadıklarını söyleyerek, “Kulübün maddi olarak büyük imkanı yok. Ronaldinho gibi bir dünya yıldızını alacaktık ama ek sponsor aramak zorunda kaldık çünkü sadece kulübün parası yetmedi” ifadelerini kullandı. Başarılı çalıştırıcı, Beşiktaş ile adı anılan Mario Maloca’nın transferini ise yalanladı. “Gazeteler Hajduk Split’ten oyuncu alacağımı yazıyor. Ancak bu doğru değil. Benim stopere ihtiyacım yok. Benim şu an en çok istediğim, bir 10 numara ve çok iyi bir golcü. Bu 2 oyuncu alınırsa, sezonun başında yakaladığımız ivmeyi tekrar takıma kazandırabilirim” diye konuştu.

‘Hayatımda böyle şey yaşamadım’

Slaven Bilic, kadroda alternatiflerin az olması nedeniyle her maçta istedikleri futbol karakterini sahaya yansıtamadıklarını ve beklenmedik sonuçlar aldıklarını söyledi. 45 yaşındaki teknik adam, her şeye rağmen
sezonun ikinci yarısından daha umutlu olduğunu ve çok daha başarılı bir performans sergileyeceklerini öne sürdü. Bilic son olarak Kasımpaşaspor maçına değindi, “Benim için büyük hayal kırıklığı oldu. Hayatımda böyle bir şeyle karşılaşmadım. Tekrar oynayacağız. Bekleyelim ve neler olacağını hep beraber görelim” ifadelerini kullandı.

Bilic: Bir on numara, bir de golcü oyun incelemeleri ve rehberleri, Bilic: Bir on numara, bir de golcü ile forum üyeleri en iyi içeriklere erişebilir.
Geri