Bilgisayarınız Windows 7'ye Hazır Mı?
"En sık karşılaşılan Windows 7 sorunları", kamuoyuyla paylaşıldı. Biz de bu sorunları ve çözümlerini, Shiftdelete.net okuyucularıyla paylaşıyoruz.
Kullanıcıların Windows 7 ile ilgili şikayetlerini dikkate alarak, karşılaşılan sorunlar hakkında kapsamlı bir rapor hazırlandı. Okuyucularımızla, Windows 7 sorun ve çözümlerini düzenli olarak paylaşacağız. Bununla birlikte, en temel problemden bahsetmek istiyoruz.
http://img64.imageshack.us/img64/1206/11296222389.jpg
Önce Sistem
Rapora göre kullanıcıların çoğu, Windows 7'ye geçmeden önce, sistem gereksinimlerinden bihaber davranıyor. Microsoft, gelişme üzerine, Windows 7 işletim sistemleri için, minimum sistem gereksinimlerini bir kez daha hatırlattı. Buna göre:
* 1 Ghz'lik işlemci
* 32 bitlik sürüm için 1, 64 bitlik sürüm için 2 GB RAM
* 32 bit işletim sistemi için 16, 64 bit işletim sistemi için 20 GB saklama alanı
* WDMM 1.0 ve üstü, DirectX 9.0 destekli grafik yongası
Buna ek olarak:
* İnternet Bağlantısı
* 3 GB RAM
* DirectX 10 ve üstü destekli grafik yongası
* XP modu için 15 GB ek saklama alanı
* Çift çekirdek işlemci
Tavsiye edilen sistem öğeleri arasında yer alıyor.
"En sık karşılaşılan Windows 7 sorunları", kamuoyuyla paylaşıldı. Biz de bu sorunları ve çözümlerini, Shiftdelete.net okuyucularıyla paylaşıyoruz.
Kullanıcıların Windows 7 ile ilgili şikayetlerini dikkate alarak, karşılaşılan sorunlar hakkında kapsamlı bir rapor hazırlandı. Okuyucularımızla, Windows 7 sorun ve çözümlerini düzenli olarak paylaşacağız. Bununla birlikte, en temel problemden bahsetmek istiyoruz.
http://img64.imageshack.us/img64/1206/11296222389.jpg
Önce Sistem
Rapora göre kullanıcıların çoğu, Windows 7'ye geçmeden önce, sistem gereksinimlerinden bihaber davranıyor. Microsoft, gelişme üzerine, Windows 7 işletim sistemleri için, minimum sistem gereksinimlerini bir kez daha hatırlattı. Buna göre:
* 1 Ghz'lik işlemci
* 32 bitlik sürüm için 1, 64 bitlik sürüm için 2 GB RAM
* 32 bit işletim sistemi için 16, 64 bit işletim sistemi için 20 GB saklama alanı
* WDMM 1.0 ve üstü, DirectX 9.0 destekli grafik yongası
Buna ek olarak:
* İnternet Bağlantısı
* 3 GB RAM
* DirectX 10 ve üstü destekli grafik yongası
* XP modu için 15 GB ek saklama alanı
* Çift çekirdek işlemci
Tavsiye edilen sistem öğeleri arasında yer alıyor.