Beşiktaş'ta büyük şüphe! Ne olacak?

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Beşiktaş'ta büyük şüphe! Ne olacak?, konusunda bu İçerik Beşiktaş'ta büyük şüphe! Ne olacak? hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Beşiktaş'ta büyük şüphe! Ne olacak? paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

http://i.imgur.com/k4BFPiy.jpg

Beşiktaş'ta yönetimin Manuel Fernandes ve Hugo Almeida ile sözleşme yenilemeyi ağırdan alması, "Acaba yollar ayrılacak mı" söylentilerine neden oldu.

Beşiktaş'ta Almeida ve Fernandes'le hala yeni sözleşme yapılmaması kafalarda soru işaretine neden oldu.
Daha önceki yıllarda Quaresma, Bobo, Guti, Tello, Carew, Ricardinho ve Ahmed Hassan gibi yıldızlara da yönetim tarafından kendilerine yeni sözleşme yapılacağı söylenmiş ancak buoyuncuların hiçbiriyle yeni mukavele yapılmayınca yıldızlarla yollar ayrılmamıştı.
Beşiktaş camiası geçmişte yaşanan budurumun Fernandes ve Almeida'nın da başına gelmesinden büyü kendişe duyuyor. Yönetim bugüne kadar 2 futbolcuyla yenisözleşme yapacağını zaman zamandile getirse de henüz net bir adım atmadı. Portekizl ifutbolcuların takımdaki geleceğiyle ilgili 1 ay içinde çok önemli gelişmeler yaşanması bekleniyor.
YENİ SÖZLEŞME YAPILACAK MI?
Beşiktaş'ta Fernandes ve Almeida ile yenisözleşmeyapılıp yapılmayacağı merakla bekleniyor. 2 oyuncu ise net bir açıklama yapmadı.

Beşiktaş'ta büyük şüphe! Ne olacak? oyun incelemeleri ve rehberleri, Beşiktaş'ta büyük şüphe! Ne olacak? ile forum üyeleri en iyi içeriklere erişebilir.
Geri