Beşiktaş yönetiminin iki umudu: Kerim ve Oğuzhan

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Beşiktaş yönetiminin iki umudu: Kerim ve Oğuzhan, konusunda bu İçerik Beşiktaş yönetiminin iki umudu: Kerim ve Oğuzhan hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Beşiktaş yönetiminin iki umudu: Kerim ve Oğuzhan paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Bilic ile yollarını ayıran, Şenol Güneş ile yeni bir dönem başlatan Beşiktaş Yönetimi, Kerim ve Oğuzhan'dan yeni sezon için çok umutlu olduğu öğrenildi.

http://i.imgur.com/sGBgPxO.jpg

Beşiktaş’ın, İletişimden Sorumlu Yöneticisi Metin Albayrak, Güneş’in, Bursaspor’da başarılı işlere imza attığını belirterek, “Ben inanıyorum ki hocamız, yeni sezonda oyuncu performansını arttırma konusunda Beşiktaş’ta da başarılı olacaktır. Özellikle Oğuzhan ve Kerim’in, yeni sezonda çok daha iyi yerlerde olacağına yönetim olarak hepimiz inanıyoruz. Çünkü yetenek açısından ikisi takımın en önemli oyuncuları. Tüm oyuncularımıza süreklilik kazandırabilirsek, yeni sezonda gerçek anlamda takım oluruz” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş yönetiminin iki umudu: Kerim ve Oğuzhan oyun incelemeleri ve rehberleri, Beşiktaş yönetiminin iki umudu: Kerim ve Oğuzhan ile forum üyeleri en iyi içeriklere erişebilir.
Geri