Berbatov Ocak'ta ayrılıyor

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Berbatov Ocak'ta ayrılıyor, konusunda bu İçerik Berbatov Ocak'ta ayrılıyor hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Berbatov Ocak'ta ayrılıyor paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Fulham hocası Martin Jol'un kovulmasından sonra sezon sonuna kadar kulübüne "Sözümde durup sezon sonunda ayrılmak istiyorum" diyen 32 yaşındaki Dimitar Berbatov vazgeçti. Yıldız oyuncu Ocak'ta ayrılıyor.

http://i.imgur.com/l5luxwB.jpg

Gideceği takım hakkında bir açıklama yapmayan Bulgar golcü, 13 maçta 10 puan toplayan ve düşme hattında bulunan Fulham kulübünün yeni hocası Rene Meulesteen'i zor durumda bırakacağa benziyor.

Fulham'a gelirken daha önce Manchester United'da birlikte çalıştığı Berbatov'u forma sokup kümede kalma hesapları yapan Meulesteen bu kararla şoka girdi. Şu ana kadar Bulgar futbolcunun gideceği takımlar arasında ise sadece Trabzonspor'un adı geçiyor.

Ayrıca İngiliz basını geçen hafta Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun "Berbatov kadromuza katmak istediğimiz bir oyuncu" sözlerine yer verdi.

Marsh'tan sert tepki

Fulham kulübünün eski milli futbolcularından Rodney Marsh, Bulgar futbolcu hakkında "Kendini tamamen bırakmış. Yeni hocaya yardım etmiyor. Bakıyorum kaçacak yer arıyor. Sırtında kalın bir palto, ağzında ise puro var sanki" şeklinde görüş belirtti. Bu akşam sahasında Tottenham'ı ağırlayacak Fulham kadrosunda Berbatov yer almayacak.

Berbatov Ocak'ta ayrılıyor video oyunları ve haberleri, Berbatov Ocak'ta ayrılıyor ile kullanıcılar yeni oyunları takip edebilir.
Geri