Benim Küçük Gelinim - Yasemin Yaman

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Benim Küçük Gelinim - Yasemin Yaman, konusunda bu İçerik Benim Küçük Gelinim - Yasemin Yaman hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Benim Küçük Gelinim - Yasemin Yaman paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Benim Küçük Gelinim Kitap Özet - Yasemin Yaman Kitapları - Benim Küçük Gelinim Kitap Tanıtım - Benim Küçük Gelinim Kitap Fiyatı - Benim Küçük Gelinim Ön Okuma

Kitap detayı

"Hanım! Söyle kızına hazırlıklarını yapsın, birkaç aya Cemal Bey'in büyük oğlu ile evlenecek!"
Aynı anda verilen kararlar gençlere bildirilirken soluklar tutulmuştu. Ne genç kız evleneceği genç adamı
tanıyordu ne de genç adam evleneceği kızı görmek istiyordu...

İkisi de eşit şartlardaydı. Bir anda hayatları hakkında alınan karara uymak zorunda bırakılmışlardı. Biri
köy beyinin göze çarpan, içindeki iyiliği asla gösteremeyen büyük oğlu, diğeri ise köyün en gözde kızlarından
biri olmaya aday temiz kalpli genç bir kız.

Onlar birbirini tanımaya çalışırken tam da en mutlu olacakları zamanda, birbirlerini hiç tanımadıklarını
acı bir şekilde öğreneceklerdi.

Aslında zaman hiçbir şeyin ilacı değildi. Kişi izin verdiği sürece zaman, duyguların körelmesine neden
oluyordu. Bazı duyguların körelmesine imkân yoktu.
Hayal kırıklığı, pişmanlık ve bağlılık gibi...
(Tanıtım bülteninden)

http://i.imgur.com/TRGCmao.jpg

Sayfa Sayısı: 528
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Parola Yayınları

Benim Küçük Gelinim - Yasemin Yaman yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Benim Küçük Gelinim - Yasemin Yaman ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri