Beni Bırakma - Fatih Murat Arsal

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Beni Bırakma - Fatih Murat Arsal, konusunda bu İçerik Beni Bırakma - Fatih Murat Arsal hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Beni Bırakma - Fatih Murat Arsal paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Beni Bırakma Kitap Özet - Fatih Murat Arsal Kitapları - Beni Bırakma Kitap Tanıtım
- Beni Bırakma Kitap Fiyatı - Beni Bırakma Ön Okuma

Kitap detayı

İnsanlara güveni olmayan yalnız bir kadın... Geçmişi tehlikelerle dolu yakışıklı bir adam...

Güzelliği tescilli bir mankenin eski bir mahkûmla ne işi olur? Kader sinsi yöntemlerle onları
karşılaştırınca, beraberlikleri kaçınılmaz oldu.
Karakterleri farklı olsa da... Ayrılık kesin olsa da... Bir güç onları bir arada tutmaya kararlıydı!
Kalbi başkası için atan Gamze ihtiyaç duyduğu güven ve sevginin, mavi gözlü bir serseride olacağını
nereden bilecekti? Kalbindeki ve bedenindeki her zerrenin ona ait olduğunu anlayamadı.
Ta ki bu özel adamı kaybedeceği ana kadar… Ta ki genç adam onun hayatından çıkıp gidinceye kadar... Ve
arkasından bağıramadı bile! Keşke ona seslenebilseydi! Ve keşke ona diyebilseydi…
"Beni Bırakma!"

"Özellikle bir erkek yazaqrın kaleminden, o dev gibi cüsselerine rağmen böylesine romantik, böylesine ince
düşünceli ve gerçek anlamda korumacı erkek karakterler okumak gerçekten çok güzel bir his."

"Olağan Fmarsal etkisi; okurken hem sabırsızlıkla mutlu sonu bekliyorum, hem de o son hiç gelmesin
istiyorum..."

"Kafamdaki Türk aşk romanlarıyla ilgili tabuları yıktığınız için size ayrı bir teşekkür borçluyum."
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/PYygj0C.jpg

Sayfa Sayısı: 720
Baskı Yılı: 2013
Dili: Türkçe
Yayınevi: Ephesus Yayınları

Beni Bırakma - Fatih Murat Arsal yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Beni Bırakma - Fatih Murat Arsal ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
burası kitap tanıtım bölümüdür kardeş link bulunmaz başlıkları okursanız eğer iyi forumlar

Geri