Benfica'nın Oscar Cardozo pişmanlığı

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Benfica'nın Oscar Cardozo pişmanlığı, konusunda bu İçerik Benfica'nın Oscar Cardozo pişmanlığı hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Benfica'nın Oscar Cardozo pişmanlığı paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

http://i.imgur.com/mXRTNwy.jpg

Bir dönem Fenerbahçe'nin transfer listesinde olan Paraguaylı golcü Oscar Cardozo hakkında Benfica başkanı Luis Filipe Vieira önemli açıklamalarda bulundu.

Portekiz'de yayın yapan Sapon Deportes gazetesi, Benfica başkanı Luis Filipe Vieira, takımda istenmeyen adam olan Oscar Cardozo'nun takıma geri döneceğini açıkladı.
Fenerbahçe'nin 10 milyon eurodan yukarı teklif verdiği Carodoz ile Zenit'in de ilgilendiği ve 8 milyon eurodan yukarı çıkmadığı belirtilirken, başkanın 10 milyon euroya bile razı olduğu öğrenildi. Benfica TV'ye açıklamalarda bulunduğu belirtilen başkan Luis Filipe Vieira," Portekiz Kupası finalinde bazı şeylerin olmaması gerekiyordu. Fakat futbolda bu tip duyguların olduğunu biliyoruz. Cardozo antrenörüne çok fazla tepki gösterdi. Onunla konuşmalarımız aramızda kalır. O konuda yorum yapmak istemiyorum." dedi.
Takımdan ayrı çalışmalarına devam eden oyuncusu hakkında ise, "Şuan Cardozo iki eğitmen ile birlikte ve bizde kadroya katılması için hızla çalışmasını istedik. Bugün yada yarın çalışmalarını bitirecek ve Pazartesi takıma geri dönecek. Onu geri çağırmak teknik direktörün kararıydı. Cardozo'nun çalışarak takımla aynı
seviyeye geleceğini düşünüyorum." dedi.
Oyuncu ve antrenör arasındaki ilişkiye açıklık getirmek isteyen Benfica başkanı, "Takımla çalışmak için bana istekte bulundu." diyerek sözlerini tamamladı.

Benfica'nın Oscar Cardozo pişmanlığı internet ve web teknolojileri, Benfica'nın Oscar Cardozo pişmanlığı ile kullanıcılar dijital içeriklere ulaşabilir.
Geri