Ben Sana Tutsak - Julianne MacLean

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Ben Sana Tutsak - Julianne MacLean, konusunda bu İçerik Ben Sana Tutsak - Julianne MacLean hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Ben Sana Tutsak - Julianne MacLean paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Ben Sana Tutsak Kitap Özet - Julianne MacLean Kitapları - Ben Sana Tutsak Kitap Tanıtım
- Ben Sana Tutsak Kitap Fiyatı - Ben Sana Tutsak Ön Okuma

Kitap detayı

Yatağındaki Düşmandan… Leydi Amelia Sutherland, Duncan MacLean gibi bir adama boyun eğmektense ölmeyi tercih ederdi.
Ancak acımasız İskoçyalı savaşçı yatağının yanında dikilirken seçim şansı yoktu pek. Alev alev yanan gözleri, gerilmiş
kasları ve parlayan savaş baltasıyla Duncan, azılı düşmanı Richard Bennettı öldürmeye gelmişti fakat onun yerine
nişanlısı, güzel ve masum Ameliayla karşılaşınca onu kaçırmaya karar verecekti… Kollarındaki Âşığa…

Duncan, sevdiği kadını öldüren Bennetttan gelinini çalarak istediği kusursuz intikamı alabileceğini düşünüyordu.
Ancak Leydi Amelia bu intikam planında bir piyondan fazlası olduğunu ispatlayacak: cesareti ve güzelliğiyle,
Duncanın ruhunda kimsenin ulaşamadığı bir yere dokunacaktı. Amelia da onu tutsak eden İskoçyalıya boyun eğip âşık
olduğundaysa gerçek savaş başlayacaktı.
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/ljlIlQl.jpg

Sayfa Sayısı: 337
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Epsilon Yayınları

Ben Sana Tutsak - Julianne MacLean yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Ben Sana Tutsak - Julianne MacLean ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri