Başka Sürgün - Uygar Karakaya

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Başka Sürgün - Uygar Karakaya, konusunda bu İçerik Başka Sürgün - Uygar Karakaya hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Başka Sürgün - Uygar Karakaya paylaşımı

serapmisali

Super Üye

(B)aşka Sürgün - Uygar Karakaya

(B)aşka Sürgün - Uygar Karakaya

(B)aşka Sürgün Kitap Özet - Uygar Karakaya Kitapları - (B)aşka Sürgün Kitap Tanıtım
- (B)aşka Sürgün Kitap Fiyatı - (B)aşka Sürgün Ön Okuma

Kitap detayı

İlk adımı atıyoruz birlikte. Hayatta daima ilk adımlar olur. Bu da onlardan biri. Bu sesleniş benim kendimi kendime,
kendimi sana ve seni sana anlatma isteğimdir. Kim bilir, belki düşe kalka yürüyeceğiz yollarda. Belki doludizgin koşacağız.
Ama hep yan yana olacağız. İçinden kopan çığlıkları, yaşayıp da unuttuğun bir ânı, hüznü ve kahkahayı bulacağız birlikte. Bende sen, sende ben olacağız. Çoğalacağız. Aşka dair tılsımlı bir söz arıyorum. Ona ve bana dair. Sen de arıyorsun, biliyorum. Bu bizim ortak paydamız olacak. Bu yüzden şimdi senle ben aynı sayfada geziniyoruz. Gözlerimiz aynı sözcükleri arıyor.

Uygar Karakaya kendini kendine, kendini bize ve bizi bize anlattığı ilk kitabı (B)aşka Sürgün'de aşka ve yaşama dair
bildiklerinize farklı bir gözle bakmanızı sağlıyor. Diliyor ki herkes (B)aşka Sürgün olsun, diliyor ki bu sürgünlük hiç
bitmesin…
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/0lXxiCw.jpg

Sayfa Sayısı: 272
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Karayel Yayınları

Başka Sürgün - Uygar Karakaya yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Başka Sürgün - Uygar Karakaya ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri