Barış Muslu - Anne Beni İyileştir

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Barış Muslu - Anne Beni İyileştir, konusunda bu İçerik Barış Muslu - Anne Beni İyileştir hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Barış Muslu - Anne Beni İyileştir paylaşımı

Mert-Kaan

Forum Sahibi

Barış Muslu Anne Beni İyileştir - Anne Beni İyileştir Kitap Özeti - Barış Muslu Anne Beni İyileştir Kitap Tanıtım - Barış Muslu Anne Beni İyileştir Fiyatı - Anne Beni İyileştir Ön Okuma- Barış Muslu

https://i.hizliresim.com/luudz5n.jpg

Anne Beni İyileştir Kitabı

M. Barış Muslu, yeni kitabı Anne Beni İyileştir ile haziran ayında raflardaki yerini almaya başladı. NeuroFormat sisteminin kurucusu Muslu, bu kitabını genişletilmiş hastalıklar ve travmalar listesiyle okurlarına sunuyor. Sağlığına Format At kitabı başta olmak üzere kaleme aldığı tüm kitaplarla, deyim yerindeyse, yok satan yazarın annelere bir mesajı var.

Anne Beni İyileştir kitabı, adından da anlaşılacağı üzere, hasta çocukların tek çareleri anneleri olabilir düşüncesinin altını çiziyor. Ancak burada bahsedilen sevgi klişesi değil. Tabi ki, sevgi oldukça önemli fakat burada bahsedilen gerçek ve kalıcı çözümlerdir.

Çocuğunuzu iyileştirmek ve hayata bakış açınızı değiştirerek yepyeni bir dünyaya adım atmak için Anne Beni İyileştir kitabını satın alabilirsiniz. Bu kitabı okuyarak tüm detaylara ulaşabilirsiniz. Yazarın Gecikmeli Teslimiyet ve diğer kitaplarıyla da NeuroFormat hakkındaki bilgi dağarcığınızı genişletebilirsiniz.

Liste Fiyatı: 240,00
Yayın Tarihi: 18.06.2022
ISBN: 9786258344271
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 224
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.7 x 21 cm

Barış Muslu - Anne Beni İyileştir yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Barış Muslu - Anne Beni İyileştir ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri