Barcelona bir rüya

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Barcelona bir rüya, konusunda bu İçerik Barcelona bir rüya hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Barcelona bir rüya

- Sadefan.com | Barcelona bir rüya paylaşımı

Behiye

Bilgin Üye

Barcelona bir rüya

Barcelona bir rüya

Galatasaray kalecisi Fernando Muslera, Barcelona'nın kendisini istediği söylentileri için şu açıklamayı yaptı
http://im.htspor.com/2013/05/30/848688_detay.jpg?1369895110
Sarı-Kırmızılı takımın tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera, hakkındaki transfer dedikodularına Uruguay basınında açıklık getirirken, Barcelona’ya ‘açık kapı’ bırakmayı da ihmal etmedi. ‘Nando’, Barcelona’da Messi ile aynı takımda oynamanın kendisi açısından gurur verici bir olay olacağını vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı: “Şu an için Barcelona’dan bana ya da menajerime ulaşmış bir teklif bulunmuyor. Ancak bunun gerçekleşmesi halinde, Messi ile aynı takımda olmak benim için gurur verici bir şey olur. Victor Valdes’in ardından Barcelona kalesini korumak, bir rüyanın gerçeğe dönüşmesi demektir. Belki bu bir gün olur.

‘HAKSIZLIĞA UĞRATILDIK’
Medyada çıkan bu tür söylentileri soğukkanlılıkla okuyorum. Şu an itibariyle G.Saray’ın resmi kalecisiyim. Türkiye ile Uruguay’ın kültürü çok farklı olmasına karşın, taraftarların futbolculara olan sevgisi, adaptasyon sürecini hızlandırıyor. Sarı-Kırmızılı taraftarların bana olan sevgisinden dolayı teşekkür ediyorum. Drogba ve Sneijder gibi yıldızlarla aynı formayı giymek, aynı soyunma odasını bile paylaşmak son derece gurur verici bir şey. Cimbom’un Devler Ligi’ndeki performansı ise muhteşemdi. Ama hakemlerce haksızlığa uğratıldık ve bazı penaltılarımız verilmedi. G.Saray formasını taşıdığım 2 sezonda da şampiyon olduk ve F.Bahçe ile yaşadığımız rekabetten dolayı bu şampiyonlukların ayrı bir yeri oldu.”

Barcelona bir rüya yazılım ve uygulamalar, Barcelona bir rüya ile forum üyeleri yeni programları keşfedebilir.
Geri