Bakarken kıyamamak mı, Yoksa baktıkça doyamamak mıdır aşk ?

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Bakarken kıyamamak mı, Yoksa baktıkça doyamamak mıdır aşk ?, konusunda bu İçerik Bakarken kıyamamak mı, Yoksa baktıkça doyamamak mıdır aşk ? hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Bakarken kıyamamak mı, Yoksa baktıkça doyamamak mıdır aşk ? paylaşımı

Hülya

Bilgin Üye

Bakarken kıyamamak mı, Yoksa baktıkça doyamamak mıdır aşk" ?

Yanlızlığa elbet alışır bedenim.Yanlızlıkla belki de başa çıkabilirim.Çok zor gelse bile yaşar ögrenirim.yalnızlık değil beni korkutan….Sensizlik benim canımı acıtan...!!!

Bugünde yoksun yanımda ve ben yalnızlığa bir o kadar inat seni soluyorum her nefeste, katlanmak zor sevgili…..katlanmak ölümden beter…..her gün batımı bir ömür bitiyor,her gün doğuşu zindanlara bedel,kokunu özledim sevgili,yanımdayken bile özlerken seni şimdi yoksun.. Bazen sana bişeyler yazıyorum, yazıp siliyorum, yazıp siliyorum . ve sen hiçbirini okumamış oluyorsun ; ama ben hepsini söylemiş oluyorum….

Nereye kadar taşınır hasretin içimde ,nereye kadar sürer bu özlemin içimde.., vakit tamam öl desem,inan çare değil sevgili yüreğimde yokluğun varken yitip gitmekte çare değil.bilirim bir elvedanın buruk tadı kalacak dudaklarında,belki gözünde bir kaç damla yaş,varlığında olmalı yokluğumda ,her nefes alışımda yüreğime saplanan bir ah gibi söküp atamadığım içimden.
şimdi bir ayrılığın en orta yerinde duruyor zaman ve kapanıyor gözlerim ışığa,korkuyor açamıyorum sen yoksun. gidişin hiç benzemiyor ölüme…varlığına bu kadar alışmışken yokluğunla öldürme beni…

bırakma ellerimi...

Bakarken kıyamamak mı, Yoksa baktıkça doyamamak mıdır aşk ? hikayeler ve güzel yazılar, Bakarken kıyamamak mı, Yoksa baktıkça doyamamak mıdır aşk ? ile kullanıcılar ilham verici içerikleri okuyabilir.
Geri