Ayın İki Yüzü - Manuela Salvi

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Ayın İki Yüzü - Manuela Salvi, konusunda bu İçerik Ayın İki Yüzü - Manuela Salvi hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Ayın İki Yüzü - Manuela Salvi paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Ayın İki Yüzü Kitap Özet - Manuela Salvi Kitapları - Ayın İki Yüzü Kitap Tanıtım
- Ayın İki Yüzü Kitap Fiyatı - Ayın İki Yüzü Ön Okuma

Kitap detayı

Biri olmadığında, diğerinin anlamı kalmıyordu…

Hepimizin aşkın ağına düşmemiz, âşık olmaya bu denli ihtiyaç duymamız ya da sevdiğimizi sandığımız kişiye bir şeyler
vermeyi beceremememiz, sence de garip değil mi?

"Âşık olma"nın ne demek olduğunu bilmiyor olmama karşın hem de. Bunun, bu mide bulandıran tahammülsüzlükle, karışık
duygularla, doyurulamaz arzularla bir ilintisi yoktur diye umuyorum. Yüce dağların tepelerinde dolaşmaktan hiç hoşlanmıyorum.
Önce göklere dokun, sonra en aşağı, cehennemin dibine kadar in. Buruk bir tadı var, mutluluğa hiç benzemiyor.

Aralarındaki mesafe ne kadar kısalırsa kısalsın, ikisi de ayın iki farklı yüzünde yaşıyorlardı. Bianca ve Manuel. Biri
aydınlıkta, diğeri karanlıkta. Birinin yakınlaşması, diğerinin ziyanı demekti. Ama biri olmadığında, diğerinin de
anlamı kalmıyordu. Karşılıklı besledikleri bu aşkın bir yarını olabilir miydi? Tutkuyla arzuladıkları yarınlar,
neyin ve kimlerin uğruna yaşanacaktı?..

Ailevi sorunlar, geçmişin travmaları, hayallerle gerçeklerin amansız savaşı, iki genci de öngörmedikleri bir
cenderenin içine itmişti. Şiddetin ve adaletsizliğin farklı cümleler kurduğu hayatlarında, yalnızca resim ve müzik
ikisine de aynı şeyleri söyler, tutkularını ortak bir dilde doğrular, çıkmazların ötesini görmelerini sağlar gibiydi.
Yine de yarınları belirsiz, bugünleriyse son derece tekinsizdi... İtalya'nın genç kalemi Manuela Salvi, suç
dünyasında iki gencin masumiyetini ve aşkın yaşanabilirliğini sorguluyor.
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/3CLyCur.jpg

Sayfa Sayısı: 312
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: On8 Kitap

Ayın İki Yüzü - Manuela Salvi yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Ayın İki Yüzü - Manuela Salvi ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri