Aşk'tan Öldüm - Burcu Ülker

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Aşk'tan Öldüm - Burcu Ülker, konusunda bu İçerik Aşk'tan Öldüm - Burcu Ülker hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Aşk'tan Öldüm - Burcu Ülker paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Aşk'tan Öldüm Kitap Özet - Burcu Ülker Kitapları - Aşk'tan Öldüm Kitap Tanıtım
- Aşk'tan Öldüm Kitap Fiyatı - Aşk'tan Öldüm Kitabı Ön Okuma

Kitap detayı

Yalnızlıklar biriktiren kadınların romanı "Aşktan Öldüm"... Güzel, zeki, naif bir kadın Meryem. Aşkta vurgun yiyip çocukları
için hayata tutunmaya çalışırken diğer kadınlarla tanışıyor. Aşkın farklı kimlikleriyle karşılaşıyor, hüzünlerini aşka eklerken
kadınlarla ve erkeklerle, yani yaşamın ta kendisiyle yüzleşiyor. Burcu Ülker, ilk romanı "Aşktan Öldüm" ile okuru birdenbire
sarıp sarmalıyor. Akıcı üslubu, gerçek karakterleriyle, romanın içinde bir koridorun arkasında kendinize bile rastlayabiliyorsunuz.
Aşk acısına şifa olamasa da kimi gülümsetiyor kimi hüzünlendiriyor. Metafor cümleleri, çarpıcı hikayeleriyle kendinden söz
ettirecek bir ilk roman "Aşktan Öldüm"...

Ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgutun objektifinden çıkan "Aşktan Öldüm" kapağına Deniz Akkaya hayat vermiştir. "Aşktan Öldüm" sadece
bir aşk romanı değildir. Somada yaşanan büyük facianın ardından babasız kalan çocuklara armağan edilmiştir. Alacağınız her
kitap ile bir çocuğun hayatına yön verebilir, tüm çocuk haklarını teslim edebilir ve eğitimine destek olabilirsiniz.
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/rUykgIE.jpg

Sayfa Sayısı: 160
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Postiga

Aşk'tan Öldüm - Burcu Ülker yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Aşk'tan Öldüm - Burcu Ülker ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri