Aşkına Aşık Oldum - Fehmi Çalmuk

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Aşkına Aşık Oldum - Fehmi Çalmuk, konusunda bu İçerik Aşkına Aşık Oldum - Fehmi Çalmuk hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Aşkına Aşık Oldum - Fehmi Çalmuk paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Aşkına Aşık Oldum Kitap Özeti - Fehmi Çalmuk Kitapları - Fehmi Çalmuk Kitap Tanıtım - Aşkına Aşık Oldum Kitap Fiyatı - Aşkına Aşık Oldum Ön Okuma

Kitap Özet

Gazeteci-Yazar Fehmi Çalmuk, uzun süren sessizliğini aşka teşvik suçunu işlediği “Aşkına Âşık Oldum" romanıyla bozuyor.

Kırklı yaşların bir aşk romanında Nurbanu ve Ragıp'ın ötelenmiş aşklarını, ertelenmiş mutluluklarını, yakalarını bırakmayan çaresizliklerini anlatıyor.

"Günah kadar beyaz, sevap kadar siyah" bir aşkın öyküsünü "İçine kadın kaçmış" Ragıp'ın satırlarıyla, "Yüreğine aşk saplanan" Nurbanu'nun cevaplarıyla okuyacaksınız.

Yıllar önce birbirini seven iki gencin akla hayale gelmez entrikalar ile birbirinden kopmalarına, mektupların yerini alan internet yazışmalarına, yirmi yıl sonra aşkın yerine geçmeye çalışan korkularına şahit olacaksınız.

Kitap Ön Yüzü

http://www.ilknokta.com/urun/A/167594.jpg

Kitap Künyesi

Esen Kitap
» Roman
» Edebiyat
» Aşk
Fiyatı : 20,00 TL
Kasım 2012, 384 sayfa, ISBN: 9786054609079

Aşkına Aşık Oldum - Fehmi Çalmuk yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Aşkına Aşık Oldum - Fehmi Çalmuk ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri