Aşkın Meali 1: Yusuf ve Züleyha - Sinan Yağmur

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Aşkın Meali 1: Yusuf ve Züleyha - Sinan Yağmur, konusunda bu İçerik Aşkın Meali 1: Yusuf ve Züleyha - Sinan Yağmur hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Aşkın Meali 1: Yusuf ve Züleyha - Sinan Yağmur paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Aşkın Meali 1: Yusuf ve Züleyha Kitap Özet - Sinan Yağmur Kitapları - Aşkın Meali 1: Yusuf ve Züleyha Kitap Tanıtım - Aşkın Meali 1: Yusuf ve Züleyha Kitap Fiyatı - Aşkın Meali 1: Yusuf ve Züleyha Ön Okuma

Kitap Özeti

Kuyu. Zindan. Dünya. Ahiret. Kur'an-ın en güzel kıssasında dört kelime, dört kapıyı
açıyordu: İman. Aşk. Sadakat. Vuslat...

Üç gömlek. Üç yürek. Yakup. Yusuf ve Züleyha. Üç gömleği de yırtıldı da aşkının akı
ile geçti kuyudan, zindandan ve kadından.

Yakup şimdi suskun. Yakup şimdi mahzun. Yakup şimdi hasret. Oğul şimdi gurbet. Çöle
akşamın karanlığı iniyordu. Yakup'un yüreğine hasret harları: "Ey kalbim! Dayanmalıyız
Yusuf'suzluğa."

Yusuf güzeldi, insanlığın edebiydi. Yusuf güvendi, erkeklerin efendiliğiydi.

Bir Yusuf yüreğidir Züleyha'ya zindan kadar kapalı. Bir baba kalbidir kuyu kadar naçar.
Bir Züleyha sevdasıdır Nil kadar! Ne yöne aktığı müphem hüznü Züleyha'nın. Yakup'un
iftarıdır Yusuf'a akıttığı gözyaşlarını içmek.

Ah Züleyha! Adı konmamış tüm anlaşılmamazlıkların yol ayrımı hep sana yükleniyordu
nedense? Seni anan diller anlamadı yüreğini "Altı üstü bir aşk işte" diyecek kadar
aşk yetimiydiler. Yusuf'unu bir yüz görümlüğü görmek için kaç yürek boşalttın da derin
sevdalara daldın? Her dalışta binlerce vurgun yedin. Ah Züleyha!

Gitme Züleyha! Gittikçe aşk oluyorsun, dur! Tırnakların mora kına çalacak, yaran
çerağ çerağ yanacak, en çok da Yusuf'unu figan edeceksin. Dur! Gitme! Ağla Züleyha!
Sen ağladıkça çöllere yağmur duası bırakır melekler!

Anladım. Vuslatın aslı hasretmiş. Öğrendim. Her hasret bir hicrete bedelmiş. Bildim.
Herkesin hicreti kendi içineymiş. Şimdi ben hicretimi yaşarken bedelini de ödüyorum.

Sana da bana da susmak düştü. Susalım.

"Rabbim göz verdin; gözyaşı da ver ki Yusuf'u bulmadan yitirmiş Züleyha için ağlayalım."

Kitap Ön Kapak

http://i.imgur.com/JjOTMBR.jpg

Üretici:Karatay Akademi Yayınları
Basım Yeri: Konya
Basım Tarihi: 2013-1
Basım: 1.
Sayfa Sayısı: 224
Türü:Roman
Dili: Türkçe
Format: Kitap
Kapak: Karton Kapak
Ebat: 135 x 210
Barkod: 9786051130859

Aşkın Meali 1: Yusuf ve Züleyha - Sinan Yağmur yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Aşkın Meali 1: Yusuf ve Züleyha - Sinan Yağmur ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri