Aşkın Kurbanları - Murat Koçak

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Aşkın Kurbanları - Murat Koçak, konusunda bu İçerik Aşkın Kurbanları - Murat Koçak hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Aşkın Kurbanları - Murat Koçak paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Aşkın Kurbanları Kitap Özet - Murat Koçak Kitapları - Aşkın Kurbanları Kitap Tanıtım - Aşkın Kurbanları Kitap Fiyatı - Aşkın Kurbanları Ön Okuma

Kitap Özet

Aradan geçen altı ayın sonunda Kimya daha bir güzelleşmiş, serpilmiş ve olgunlaşmıştı. Kayseri'ye giderken esrarlı bir gonca olarak bırakmıştım onu, Konya'ya döndüğümde açılmış muhteşem bir gül olarak buldum. Ayaklarını soktuğu akarsudan, üzerine uzandığı otlardan, çevresinde uçuşan arılardan, hatta uğurböceklerinden bile kıskandım onu. Kalbimin en ücra köşelerine yeniden yazdım adını; beynimin bütün kıvrımlarına bir kez daha kazıdım aşkını. Burası cennet bahçelerinden bir bahçe idi sanki. Daha birkaç dakika önce yaratılmış olmalıydık. O Havva, ben Âdem! O umut, ben endişe! O yasak meyve, ben...

Bir tek iblis eksik diyecektim ki o da çıkıp geldi nefsimden! İşte o vakit ilk defa korktum aşktan! Bir yüzüyle sevgiydi aşk, diğer yüzüyle arzu... Bir yönüyle melekti, diğer yönüyle şeytan...

http://www.ilknokta.com/urun/A/158509.jpg

Aşkın Kurbanları
Kimya Hatun, Kerra Hatun ve Alaeddin
Murat Koçak
Çağrı Yayınları
Fiyatı : 15,00 TL
Temmuz 2012
305 sayfa
ISBN: 9789754542042

Aşkın Kurbanları - Murat Koçak yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Aşkın Kurbanları - Murat Koçak ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri