Aşkın İntikamı - Can Akbulutlu

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Aşkın İntikamı - Can Akbulutlu, konusunda bu İçerik Aşkın İntikamı - Can Akbulutlu hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Aşkın İntikamı - Can Akbulutlu paylaşımı

HaZaL

VIP Üye

Aşkın İntikamı Kitap Özet - Can Akbulutlu Kitapları - Aşkın İntikamı Kitap Tanıtım - Aşkın İntikamı Kitap Fiyatı - Aşkın İntikamı Ön Okuma

Kitap Özet

Hayat yaşayarak, hissedilerek öğrenilir. Okuyarak, dinleyerek, bir kenardan seyrederek değil. İşte bunun farkında olan iki genç: Cem ve Melih. Alınan darbelere, yitirilen umutlara rağmen, hayatta kalma mücadelesi içindeler. Üstelik hayatın onlara yaptığını ödetmek için! Yaşamımız boyunca bizim için en önemli şey sizce nedir?

Aşk, para, namus, ahlak? Şu an bir yanıtınız varsa eğer, bu kitabı okuduktan sonra bir kere daha düşüneceksiniz. Çünkü şu anda elinizde hayattaki değer yargılarınızı tekrardan düşünmeye iten bir kitap tutuyorsunuz.

Sakın panik yapmayın, arkanıza yaslanın ve rahatlayın. Kendinizi kitabın size sunacağı sıradışı hikayeye ve sürpriz gelişmelere bırakın.

(Tanıtım Bülteninden)

http://www.ilknokta.com/urun/A/132623.jpg

Aşkın İntikamı
(Benim İntikamım)
Can Akbulutlu
İkinci Adam Yayınları
Fiyatı : 10,00 TL
Şubat 2012
152 sayfa
ISBN: 9786051281636

Aşkın İntikamı - Can Akbulutlu yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Aşkın İntikamı - Can Akbulutlu ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri