Aşka Gittim Dönmeyeceğim - Adem Özbay

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Aşka Gittim Dönmeyeceğim - Adem Özbay, konusunda bu İçerik Aşka Gittim Dönmeyeceğim - Adem Özbay hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Aşka Gittim Dönmeyeceğim - Adem Özbay paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Aşka Gittim Dönmeyeceğim Kitap Özet - Adem Özbay Kitapları - Aşka Gittim Dönmeyeceğim Kitap Tanıtım - Aşka Gittim Dönmeyeceğim Kitap Fiyatı - Aşka Gittim Dönmeyeceğim Ön Okuma

Kitap detayı

Doğumuma ve ölümüme işaret düşen o iki rakamın arasında yaşadığım güzellikleri anlatabilecek bir mezar taşı yok. Ve
ben aslında, "Ruhuna Fatiha" değil, ruhuma tebessüm isterim insanlardan. Sen her ne kadar ruhuma yalnızlık bağışlayıp
gitmiş olsan da…

Çivi çakarken çekiçle parmağına vurmuş birisinin acısı ile aşk acısı birbirine benzer. İlk anda çok acı verir.
Sonrasında biraz daha az. Sonrasında ise çekiç görene dek hiç hatırlanmaz.

Sen benim papatya bahçem oldun. Senin göğsüne yaslanıp gözlerimi kapattığımda, ilk kez papatyaların sesini duydum.

Aşka gitmek, biraz ölmekmiş. Aşka gittiyseniz, son nefesinize kadar orada kalmak zorundasınızdır. Gidişiniz gönülsüz
olabilir ama gönlünüzü koyup da gelmek isteseniz yine orada kalırsınız.
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/Ih7aldp.jpg

Sayfa Sayısı: 240
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Az Kitap

Aşka Gittim Dönmeyeceğim - Adem Özbay yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Aşka Gittim Dönmeyeceğim - Adem Özbay ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri