serapmisali
Super Üye
Aşk Masumdur - Cemal Dalda
Aşk Masumdur Kitap Özet - Cemal Dalda Kitapları - Aşk Masumdur Kitap Tanıtım
Kitap detayı
Bu romanda sabır, irade ve fedakârlık timsali bir genç kız tanıyacaksınız. Adı Selina… Meksika göçmeni Fasto
Amerikan vatandaşı Jeniye'nin kızı… Parçalanmış bir ailenin sırça yürekli evladı… Onun; sömürü, baskı, eziyet
ve tezatlarla yoğrulmuş iki farklı ülkede verdiği faziletli yaşam mücadelesine tanık olacaksınız. Onu izlerken
tertemiz bir aşk arayışının duygusal yoğunluğunu yüreğinizde hissedeceksiniz.
Yazar, merakı zinde tutan olaylar zinciri anlatmıyor sadece; sezgisi yüksek projektörüyle maddi ve manevi birçok
soruna ışık tutuyor; aşka inancını yitirmiş okuyucusunu, Selina'nın yaşamından kesitler aktararak daima iyiye,
doğruya ve güzele yönlendiriyor. Aşk masumiyetini kirletenler, gerçek aşka inanmayanlar olsa gerek!
Aşk Masumdur, felsefesi olan bir roman...
(Tanıtım Bülteninden)
http://i.imgur.com/Elk3MOO.jpg
Sayfa Sayısı: 224
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Kanes Yayınları
Aşk Masumdur Kitap Özet - Cemal Dalda Kitapları - Aşk Masumdur Kitap Tanıtım
- Aşk Masumdur Kitap Fiyatı - Aşk Masumdur Ön Okuma
Kitap detayı
Bu romanda sabır, irade ve fedakârlık timsali bir genç kız tanıyacaksınız. Adı Selina… Meksika göçmeni Fasto
Amerikan vatandaşı Jeniye'nin kızı… Parçalanmış bir ailenin sırça yürekli evladı… Onun; sömürü, baskı, eziyet
ve tezatlarla yoğrulmuş iki farklı ülkede verdiği faziletli yaşam mücadelesine tanık olacaksınız. Onu izlerken
tertemiz bir aşk arayışının duygusal yoğunluğunu yüreğinizde hissedeceksiniz.
Yazar, merakı zinde tutan olaylar zinciri anlatmıyor sadece; sezgisi yüksek projektörüyle maddi ve manevi birçok
soruna ışık tutuyor; aşka inancını yitirmiş okuyucusunu, Selina'nın yaşamından kesitler aktararak daima iyiye,
doğruya ve güzele yönlendiriyor. Aşk masumiyetini kirletenler, gerçek aşka inanmayanlar olsa gerek!
Aşk Masumdur, felsefesi olan bir roman...
(Tanıtım Bülteninden)
http://i.imgur.com/Elk3MOO.jpg
Sayfa Sayısı: 224
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Kanes Yayınları