Aşk Ateşin Değirmende Öğüttüm - İsa Çolaker

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Aşk Ateşin Değirmende Öğüttüm - İsa Çolaker, konusunda bu İçerik Aşk Ateşin Değirmende Öğüttüm - İsa Çolaker hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Aşk Ateşin Değirmende Öğüttüm - İsa Çolaker paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Aşk Ateşin Değirmende Öğüttüm Kitap Özet - İsa Çolaker Kitapları - Yaz Rüzgarı Kitap Tanıtım - Aşk Ateşin Değirmende Öğüttüm Kitap Fiyatı - Aşk Ateşin Değirmende Öğüttüm Ön Okuma

Kitap detayı

Edebiyat, aşkı terennüm eden dize ve metinlerin toplamıdır desek doğrudur. Özellikle bizim edebiyatımız aşk
edebiyatıdır. Divanları, cönkleri, antolojileri, nesirleri şöyle bir karıştırdığınızda bunu görürsünüz. Aşkın
sevgiyle harmanlandığı ve sırtını insana dayadığı her metin bizim edebiyatımızda baş tacı edilmiştir. Metinlerin
toplamına baktığınız zaman, nazım ya da nesir tüm edebiyatçılarımızın dünyası insana ve onun inşasına yarayan
aşka ve sevgiye çıkmaktadır. Böyle bir edebiyata sahip olduğumuz için gurur duyalım.
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/kcoGpq6.jpg

Sayfa Sayısı: 210
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Gece Kitaplığı

Aşk Ateşin Değirmende Öğüttüm - İsa Çolaker yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Aşk Ateşin Değirmende Öğüttüm - İsa Çolaker ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri