Aşık Mahzuni Şerif İşte Gidiyorum / Yaz Baharım Döndü Kışa / Berçenekten Yaya Geldim

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Aşık Mahzuni Şerif İşte Gidiyorum / Yaz Baharım Döndü Kışa / Berçenekten Yaya Geldim, konusunda bu İçerik Aşık Mahzuni Şerif İşte Gidiyorum / Yaz Baharım Döndü Kışa / Berçenekten Yaya Geldim hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Aşık Mahzuni Şerif İşte Gidiyorum / Yaz Baharım Döndü Kışa / Berçenekten Yaya Geldim

- Sadefan.com | Aşık Mahzuni Şerif İşte Gidiyorum / Yaz Baharım Döndü Kışa / Berçenekten Yaya Geldim paylaşımı

Haberci

Bilgin Üye

Aşık Mahzuni Şerif Albümü - Aşık Mahzuni Şerif İşte Gidiyorum / Yaz Baharım Döndü Kışa / Berçenekten Yaya Geldim - Aşık Mahzuni Şerif İşte Gidiyorum / Yaz Baharım Döndü Kışa / Berçenekten Yaya Geldim Yeni Albüm - İşte Gidiyorum / Yaz Baharım Döndü Kışa / Berçenekten Yaya Geldim Track List - Aşık Mahzuni Şerif İşte Gidiyorum / Yaz Baharım Döndü Kışa / Berçenekten Yaya Geldim Albüm Tanıtımı

SANATÇI ADI: Aşık Mahzuni Şerif
ALBÜM ADI: İşte Gidiyorum / Yaz Baharım Döndü Kışa / Berçenekten Yaya Geldim
ALBÜM YILI: 2013

COVER:

http://i.imgur.com/6XfdT03.jpg
http://i.imgur.com/peIsGqz.jpg

ALBÜMDEKİ PARÇALAR:

CD 1

İşte Gidiyorum Çeşmi Siyahım
Felek İle Şu Cihanı Bölüştük
Gel Gizli Gizli
Çıksam Baksam
Deyme Tabip Sızlıyor
Divane Et
Boşu Boşuna
Gül Yüzlü Cananım
Haşlayın Beni
Yaralandım Yar Ali Yar
Yürü Bre Mervanın Dölü
Gücenme Ey Sofu Baba

CD 2

Yaz Baharım Döndü Kışa
Gördüm Melül Melül
Bercenek Satılıyor
Mini Etekli Kızımız
Uyan Çoban Uyan
Turna Pınarı
Dünya Dedikleri Mezarlık İmiş
Ne Ettim Ne Eyledim Sana Cananım
Yaşamaya Geldim Bende Dünyaya
Leyla Leyla
Bana Yücelerden Seyreden Dilber
Yine Bahar Geldi Nedir Yaradan

CD 3

Acı Doktor Bak Bebeğe
Gönül Nerden Aldın Sen Bu Çalımı
Vah Vah
Kıran Kırana
Gökte Yıldız Yerde Işık Görünmez
Oy Babo Oy Oy
Kanadım Deydi Sevdaya
Ben Yaradanı İnkar Etmem
Ben Canandan Ayrı Gezdim Ağlarım
Maraş Halkı Yana Yana Ön Olur
Bir Kuş Bir Dünya
Duaz 12 İmam

Aşık Mahzuni Şerif İşte Gidiyorum / Yaz Baharım Döndü Kışa / Berçenekten Yaya Geldim albüm kapağı, Aşık Mahzuni Şerif İşte Gidiyorum / Yaz Baharım Döndü Kışa / Berçenekten Yaya Geldim yeni albumu cikti, yüksek kalite, album kapakgi, Aşık Mahzuni Şerif İşte Gidiyorum / Yaz Baharım Döndü Kışa / Berçenekten Yaya Geldim album sarki listesi.
Geri