Antik Dönem Aşk Öyküleri - Korkmaz Göçmen

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Antik Dönem Aşk Öyküleri - Korkmaz Göçmen, konusunda bu İçerik Antik Dönem Aşk Öyküleri - Korkmaz Göçmen hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Antik Dönem Aşk Öyküleri - Korkmaz Göçmen paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Antik Dönem Aşk Öyküleri Kitap Özet - Korkmaz Göçmen Kitapları - Antik Dönem Aşk Öyküleri Kitap Tanıtım - Antik Dönem Aşk Öyküleri Kitap Fiyatı - Antik Dönem Aşk Öyküleri Ön Okuma

Kitap detayı

Amacım biraz aşk, biraz hüzün, biraz gerçek, biraz hayal, biraz merak, biraz da bilgiye bulayarak sevdirebilmek arkeolojiyi...
Antik Dönemde geçen Aguda ile Kiki, Muntano ile Selen, arnuwanda ile Aşmunikal, Akhilleus ile Poleksena ve Piri,amos
ile Argosis arkeo-kurgularıyla bin yıllar öncelerini yoğurdum yeniden. Verilen beğenildiyse ve itilmediyse elinizin
tersiyle, "hayallerim gerçek oldu, amacıma ulaşabildim..." diyebilirim. Selam olsun tüm "Arkeoseverlere"... Ve de
becerebildiysem eğer "arkeoseverlere".
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/eP8zddu.jpg

Sayfa Sayısı: 261
Baskı Yılı: 2012

Dili: Türkçe
Yayınevi: Etkin Yayınları

Antik Dönem Aşk Öyküleri - Korkmaz Göçmen yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Antik Dönem Aşk Öyküleri - Korkmaz Göçmen ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri