Annemin Gelini Olur musun? - Özlem Türk

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Annemin Gelini Olur musun? - Özlem Türk, konusunda bu İçerik Annemin Gelini Olur musun? - Özlem Türk hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Annemin Gelini Olur musun? - Özlem Türk paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Annemin Gelini Olur musun? Kitap Özet - Özlem Türk Kitapları - Annemin Gelini Olur musun? Kitap Tanıtım - Annemin Gelini Olur musun? Kitap Fiyatı - Annemin Gelini Olur musun? Ön Okuma

Kitap detayı

"Annem bir gelini olsun istiyor. Ancak ben evlenmek istemiyorum, gençliğimi tek bir kadınla geçiremem. Anlarsın ya,
her gece farklı bir çıtırın tadına bakmak varken tek kadına bağlı kalmak çok sık-" Aksen, "Kısa kes!" diye bir kez
daha emretti.

"Peki... Seninle bir oyun oynayalım. Annemi gelin hayalinden vazgeçirecek tüm özelliklere sahipsin. Düşünüyorum da
annemin gelini olur musun?"

Yekta'nın şu hayattan istediği tek bir şey var: Her gece farklı bir kızla hayatın tadını çıkarmak! Yekta'nın annesi
Elçin'in fani hayattan istediği yegâne şey ise oğluna hanım hanımcık, istediği gibi bir gelin bulabilmek!

Hanım hanımcık gelin peşine düşen Elçin Hanım, çapkınlığın doruklarında dolaşan Yekta ve anneyi yıldırma operasyonunun
kilit ismi Aksen arasında neler yaşanacak? Sizce Aksen, Elçin Hanım'ın gelini olur mu, ne dersiniz?
(Tanıtım Bülteninden

http://i.imgur.com/EMeoWt4.jpg

Sayfa Sayısı: 656
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Müptela Yayınları

Annemin Gelini Olur musun? - Özlem Türk yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Annemin Gelini Olur musun? - Özlem Türk ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri