Anne

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Anne, konusunda bu İçerik Anne hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Anne

- Sadefan.com | Anne paylaşımı

DuyguSal

Tecrübeli Üye

Anne

Gurbet eller bana göre değilmiş ne yarsiz ne sensiz olmuyor anne derlerya aik önünde padişahlar eğilmiş ne yarsiz ne sensiz olmuyor anne gurbete geldim bu genç yaşimda hep sizler oldunuz hayalimde düşümde aradim sizleri hep göz yaşimda ne yarsiz ne sensiz olmuyor anne buralar benzemiyor bizim ellere düşürdü bak beni türlü hallere kader deyip boynum eğdim önüme ne yarsiz ne sensiz olmuyor anne yine akşam oluyor yavaş yavaş içerimde hasretle büyük bir savaş biktim bu şehirden dolaş dolaş ne yarsiz ne sensiz olmuyor anne her gece içimde masum bir hüzün bizmek bilmez geceleri çok uzun belki gelirim anam belgi yazin ne yarsiz ne sensiz olmuyor anne buymuş anam buymuş benim kaderim müstakim ölenecek çekerim gözümde gözümde tütüyor cananim pederim ne yarsiz ne sensiz olmuyor anne komanim ağlamak gülmek boşa her ne etsemde bela geldi başa bende bir gün görürmüyüm ana şu yalan dünyada güle oynaya

Anne şiirler ve edebi içerikler, Anne ile forum üyeleri duygu dolu paylaşımlara ulaşabilir.
bak beni türlü hallere kader deyip boynum eğdim önüme ne yarsiz ne sensiz olmuyor anne

9ok guzel yazilar bunlar tesekkurler emegine saglik

Geri