Anne Saati Geldimi - Banu Yaşar

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Anne Saati Geldimi - Banu Yaşar, konusunda bu İçerik Anne Saati Geldimi - Banu Yaşar hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Anne Saati Geldimi - Banu Yaşar paylaşımı

OxyjeN

Admin

Anne Saati Geldimi Özet - Banu YaşarKitapları - Banu Yaşar Kitap Tanıtım - Anne Saati Geldimi Kitap Fiyatı - Anne Saati Geldimi Ön Okuma

Kitap Özet

Çocukların hayatımıza girişiyle dünyamız renklenirken, her şeyin tadı da değişir. Çocuk aynasında kendimizle yüzleşme fırsatını yakalamış oluruz.

Bu yüzleşmeyle kendimizi tanımaya ve anne baba olmanın eşsiz deneyimini yaşamaya başlarız.

Bu deneyim, sağlıklı bir süreçte yaşanmış olursa, aile yapısı sağlam temellere oturmuş olur.

Böylece hayat yolculuğu 'ben' ve 'sen'in merkezinden uzaklaşır, 'biz'liğe ulaşır.

Bu kitap, 'biz' olma yolculuğunda önemli ipuçları içeriyor.

Kitabın sayfaları arasında, çocuklarımızla birlikte sağlıklı büyümenin keyif veren taraflarını bulacaksınız.

Onlarla ilişkilerimizde dikte edici ve dayatmacı yaklaşımlardan ziyade; şefkatli, onarıcı ve sevgi dolu yolların varlığını keşfedeceksiniz...

Kitap Ön Yüzü

http://www.ilknokta.com/urun/A/120005.jpg

Kitap Künyesi
Zafer Yayınları
» Eğitim
Fiyatı : 4,50 TL
Nisan 2011,
120 sayfa,
ISBN: 9789752611788

Anne Saati Geldimi - Banu Yaşar yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Anne Saati Geldimi - Banu Yaşar ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri