Anlaşma - Fatih Murat Arsal

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Anlaşma - Fatih Murat Arsal, konusunda bu İçerik Anlaşma - Fatih Murat Arsal hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Anlaşma - Fatih Murat Arsal paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Anlaşma Kitap Özet - Fatih Murat Arsal Kitapları - Anlaşma Kitap Tanıtım
- Anlaşma Kitap Fiyatı - Anlaşma Ön Okuma

Kitap detayı

Kafenin dışındaki fırtına, genç adamın yüreğindekinden daha şiddetli değildi. Annesinin baskılarından o kadar
bunalmıştı ki, ona aklına gelen ilk yalanı söyledi. Bu yalanına servis yapan garson kızı da ortak etmeye çekinmedi.

"Telefonda annem var!" dedi asık bir suratla. Otoriter sesli adamın tavrı garson kızın itiraz etmesini engellemişti.

"O ne sorarsa evet de... Tamam mı? Sadece evet de. Çok nazik ol! Söz veriyorum, bu iyiliğinin karşılığını alacaksın!"

Garson kız bu sert görünümlü adamın annesi ile ne konuşabilirdi ki?

"Acaba oğlumun dediği doğru mu?" diye sormuştu kadın. Peki ama ana oğul arasından konuşmanın içeriği neydi ki? Sonra
adamın her soruya evet demesini istediğini hatırladı. Sorun değildi. Evet demek o kadar da zor olamazdı.

"Evet, doğru!.." dedi duru bir sesle. Ama ardından gelen soruya hazırlıklı değildi!

"Ve... yani gerçekten evleneceksiniz, öyle mi?"

Birçok yanlış anlamanın sonunda anlaşmaktan başka çareleri yoktu. Sadece iki ay birbirlerine dayanacaklardı. Ama gerçek
aşk için sınırlı anlaşmaların hiçbir önemi yoktu. Evlenmemek için evlenmek kadar komik bir şey olabilir mi?

Kadere müdahale edilemeyeceğini anladığınız, anlaşmaların bozulmasına destek olacağınız bir FMArsal romanı daha...
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/PvsHt8n.jpg

Sayfa Sayısı: 528
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Ephesus Yayınları

Anlaşma - Fatih Murat Arsal yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Anlaşma - Fatih Murat Arsal ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri