Akşamcılar - Osman Cemal Kaygılı

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Akşamcılar - Osman Cemal Kaygılı, konusunda bu İçerik Akşamcılar - Osman Cemal Kaygılı hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Akşamcılar - Osman Cemal Kaygılı paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Akşamcılar Kitap Özet - Osman Cemal Kaygılı Kitapları - Akşamcılar Kitap Tanıtım
- Akşamcılar Kitap Fiyatı - Akşamcılar Ön Okuma

Kitap detayı

Akşamcıların önsözünde Osman Cemal kaygılı şunları demektedir; "Eğer siz, şimdiki içki hakkında benim kendi
samimi fikrimi soracak olursanız, ben size burada hiçbir cevap veremeyeceğim; burada tarafsız kalacağım. Onun
fenalık yahut iyiliklerine, fayda veya ziyanlarına dair bütün yazımın içinde bir tek satır göremeyeceksiniz.
Ben Akşamcılar diye tutmuş olduğum bu koskoca defterimde size yalnız birçok içki alemlerinde yakından görmüş
olduğum sahneleri, maceraları bütün teferruatıya anlatacağım. Artık içkinin iyilik yahut fenalıklarını, fayda
yahut zararlarını sizler, benim bu yazılarımın arasından görür, bulur, çıkarır ve ona göre kararınızı
verirsiniz.

http://i.imgur.com/4oY6s5Z.jpg

Sayfa Sayısı: 288
Baskı Yılı: 2003
Dili: Türkçe
Yayınevi: Arma Yayınları

Akşamcılar - Osman Cemal Kaygılı yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Akşamcılar - Osman Cemal Kaygılı ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri