Aklımdaki Şeytan - İrina Andreeva

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Aklımdaki Şeytan - İrina Andreeva, konusunda bu İçerik Aklımdaki Şeytan - İrina Andreeva hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Aklımdaki Şeytan - İrina Andreeva paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Aklımdaki Şeytan Kitap Özet - İrina Andreeva Kitapları - Aklımdaki Şeytan Kitap Tanıtım
- Aklımdaki Şeytan Kitap Fiyatı - Aklımdaki Şeytan Ön Okuma

Kitap detayı

Kader Lena'yı daha çocukken büyük bir kâbusla yüzleştirmişti. Evini ve ailesini ateşe verirken tek istediği ihanetlere ve dinmek
bilmeyen gözyaşlarına son vermekti, kötülük yapmak değil. Belki de kendi yarattığı masalın prensesi olmak istemişti.

Gürcistan'dan Türkiye'ye gelip geçimini sağlamak için hizmetçilik yapan Lena, bu kez de başkalarının sır dolu hayatlarıyla
yüzleşir. Suç işlemekten çekinmeyen aklındaki şeytana uymamak için yeni tanıştığı merhamet ve sevgiden yardım ister. Ama
hayat onun için acımasız ve zalimdir. Aklındaki şeytansa yeni ölümlerin peşinde...
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/q6tvJUG.jpg

Sayfa Sayısı: 224
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Pia

Aklımdaki Şeytan - İrina Andreeva yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Aklımdaki Şeytan - İrina Andreeva ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri