Akıllı telefon için Windows 10 yakında tanıtılabilir

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Akıllı telefon için Windows 10 yakında tanıtılabilir, konusunda bu İçerik Akıllı telefon için Windows 10 yakında tanıtılabilir hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Akıllı telefon için Windows 10 yakında tanıtılabilir paylaşımı

Mert-Kaan

Forum Sahibi

Windows Phone kullanıcılarının merak ettiği konulardan biri olan mobil Windows 10 hakkında haberler var. Windows 10’un mobil hali çok yakında tanıtılabilir!

http://i.imgur.com/5HdLb5E.jpg

Windows 8‘in ardından 8.1 geldi. Bizler Windows 9 beklerken Microsoft büyük bir sürpriz yaparak sıradaki işletim sistemi versiyonunun Windows 10 olduğunu duyurdu. Tüm bu süreçte Windows 10’un özellikleri konuşulurken, en çok ilgi çeken noktalardan biri Windows 10’un akıllı telefonlarda da aynı adla yer alacak olmasıydı. Uzun süredir kullanıcıların da, Microsoft’un da hayallerinden biri olan her cihaz için ortak işletim sistemi hayali, Windows 10 ile genel anlamda gerçek olacak.

Peki Windows 10’un akıllı telefonlarda kullanılabilecek hali ne zaman tanıtılacak? Bir süre önce sızdırılan bir akıllı telefon fotoğrafıyla gündeme taşınan konu, bugün biraz daha netlik kazandı. Ubergizmo’nun haberine göre Windows 10 for mobile, yani mobil cihazlar için Windows 10 işletim sistemi 21 Ocak 2015 tarihinde düzenlenecek Microsoft etkinliğinde tanıtılacak. Bu işletim sisteminin ön bakış sürümü de etkinliğin hemen sonrasında kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Akıllı telefon için Windows 10 yakında tanıtılabilir diğer telefonlar ve yenilikler, Akıllı telefon için Windows 10 yakında tanıtılabilir ile üyeler teknoloji dünyasındaki gelişmeleri görebilir.
Geri