Adım adım: 4-0

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Adım adım: 4-0, konusunda bu İçerik Adım adım: 4-0 hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Adım adım: 4-0 paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Akhisar'ı ağırlayan Fenerbahçe, rakibini farklı mağlup etti. Goller; Emenike, Sow, Webo ve Bruno Alves'den geldi.

http://i.imgur.com/crp1UHz.jpg

Bu sezon ligin tartışmasız lideri Fenerbahçe. Ersun Yanal’ın ekibi engelleri birer birer aşıyor. Sarı-Lacivertli camia daha ilk yarı bitmeden şampiyonluk havasına girmiş durumda. Akhisar maçına zor gözüyle bakılıyordu, sonuç ortada... Emenike, Sow, Webo, Kuyt attı, bir penaltı, sayısız da gol kaçtı. Kanarya ilk devreyi zirvede tamamlamayı garantiledi

Fenerbahçe zorlanmadı

Bir yanda açık puan farkıyla lider Fenerbahçe, diğer yanda deplasmanda hiç kazanamayan Akhisar...
Kağıt üzerinde Akhisar’ın sürpriz şansı azdı. Erken değişiklik, 10 kişi ve penaltı Akhisar’ın az şansını imkansız hale getirdi.
İlk yarıda biraz durgun olan Fenerbahçe ikinci yarıda farka koşarak rahat bir galibiyete imza attı.
Fenerbahçe maçın başında Sow ile denediği ilk gol girişiminin ardından 10 dakikalık bir sessizliğe büründü. Bu dakikadan sonra maça hareketlilik getiren ilk girişim Akhisar’dan geldi.
11. dakikada Niasse ceza sahası içine daldı, üç Fenerbahçeli futbolcudan kurtulduktan sonra son çizgi üzerinden kaleye hareketlendi, vuruşunu Volkan kornere çeldi. Kornerden gelen ortayı Mezenga şutladı, ancak topu Gökhan
Gönül çizgiden çıkardı.

Dakikalar 24’ü gösterirken bu kez gol arayan taraf Fenerbahçe idi. Sarı-Lacivertliler hızlı atağa çıktı. Gökhan’ın pasında Alper’den seken topu Sow önünde buldu. Yıldız futbolcunun şutuna Sonko’nun kayarak müdahalesi sırasında top eline de değince hakem penaltı noktasını gösterdi. Bu düdük Sonko’nun da çift sarı karttan kırmızı kart görmesi anlamı taşıyordu. Kuyt’ın penaltı vuruşunu kaleci Evren kornere çelmeyi başardı.
36. dakikada penaltıyı kaçıran Kuyt bir kez daha golle burun buruna geldi. Kaleci Evren doğru müdahaleyle Kuyt’ın gol yolunu bir kez daha kapattı.
Fenerbahçe aradığı golü 43. dakikada buldu. Bu dakikaya kadar maçın yıldızı olan kaleci Evren’in aut atışı kısa düştü. Kuyt kafayla topu Emenike’nin önüne açtı. Emenike, kalede doğru pozisyonu alamayan Evren’in yanından topu
ağlara gönderdi ve ilk yarının skorunu belirledi: 1-0.

İkinci yarıda Fenerbahçe, 10 kişi kalan rakibi karşısında kontrolü eline aldı.

50. dakikada ceza sahası içinde Emenike rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı, hakem ‘devam’ dedi.
53. dakikada Emenike, topu boş pozisyondaki Sow’a çevirdi. Sow, kaleci Evren müdahale etmeden önce topu ağlara yolladı: 2-0.
58. dakikada Fenerbahçe’de bu kez Sow soldan son çizgiye indi. Ortasını Webo kafa ile filelere yolladı: 3-0.
68. dakikada kazanılan korneri Baroni kullandı. Bruno Alves şık bir kafa vuruşu yaptı, Kuyt dokundu ve farkı 4’e çıkardı: 4-0.

Adım adım: 4-0 internet ve web teknolojileri, Adım adım: 4-0 ile kullanıcılar dijital içeriklere ulaşabilir.
Geri